mancare Green Village (4 of 10)

Până acum vreo 3 ani nu mâncam pește.

Până acum trei ani nu mâncam pește. Și-apoi am ajuns din nou în Deltă.

Prima oară scurt, așa, la Tulcea, am mâncat un borș de pește. 5 porții.

Nu glumesc, m-au oprit oamenii, că-și făceau griji că dau ochii pe bulgari.

Apoi am tot încercat ba una – ba alta, am niște prieteni lipoveni și m-au bătut la cap până m-am pus la masă.

Totul a culminat toamna trecută, în Deltă, când am băgat spaima-n dânșii.

Am mâncat alt borș de pește, la prietenii prietenilor. La o casă de vară a pescarilor. O chestie din stuf, mică și prăpădită, dar unde se gătește de mânci și aplauzi ca foca simultan (când găsesc pe unde naiba am pus pozele, le pun pe blog. E chiar mișto locul…).

Foarte bun am mâncat și la Gren Village (au un bucătar complet nebun, ne alerga pe-acolo cu trei feluri la fiecare masă, am scăpat doar când a trebuit să plece la o nuntă undeva în Moldova), doar că acolo mi-am făcut timp și uneori am mai tras și câte un cadru, n-am atacat direct…

Mănânci pește?

Unde mănânci pește bun în București?

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
  • Catalin Zălog
    publicitate

    Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

  • Adina
    • 07.02.2018

    Recomand borsul de peste de la ciorbarie. Genial ca toate ciorbele de acolo. Sunt 3 locatii in Bucuresti, ultima deschisa pe Academiei

    • Cabral Ibacka
      • 07.02.2018

      Ok, n-am încercat pește, dar dacă-l prind… îl atac.
      Dar au niște alte ciorbe buneeeee! :))

    răspunde-i
  • Elena
    • 07.02.2018

    Frumuseti si oameni….

    răspunde-i
  • Alina
    • 07.02.2018

    La Pescaria Dorobanti in Bucuresti as zice ca e coltul de Delta descoperit de mine, desi am incercat si Mamma Leone si Victorita. Pe langa faptul ca orice ai alege sa mananci e demential – storceagul, daca tot vorbim de ciorbe, si oamenii care administreaza localul sunt grozavi. E un local foarte mic si cozy. Recomand rezervare. Noi ne simtim grozav acolo. 🙂

    • Cabral Ibacka
      • 07.02.2018

      La Pescărița au un din ăla cu bănuți bun, că să mă bată mama dacă-mi vine numele la ora asta! :)))

    răspunde-i
  • Cristi
    • 07.02.2018

    Gata mosule (si.o zic cu simpatie). Ajunge cu green village. Am prins ideea. Sint magnifici, minunati, unicati. Ti.ai asigurat acces pana la sfarsitu’ timpurilor acolo. Da’ ar fi cazu’ sa te opresti.

    răspunde-i
  • Cristiana
    • 07.02.2018

    Pfoaaaa in ce hal arataaaa!!! Huoooo!!! Unde naiba gasesc eu peste la ora asta ‘t-ar pozele sa-ti fie!!!

    răspunde-i
  • Alexandru
    • 06.02.2018

    Salau de Dunare adevarat, proaspat, nu congelatul de Nil care tine toate meniurile de nunta/botez/bodega. Kane Restaurant pe langa Stefan cel Mare, e cel mai bun salau pe care l-am mancat vreodata in Bucuresti.

    • Cabral Ibacka
      • 07.02.2018

      Hmm… OK, căutăm Kane.
      Cât despre congelați… nici eu nu mă omor. 😉

    răspunde-i
  • Dan
    • 06.02.2018

    Recent, la Ivan Pescar in București.

    răspunde-i
  • Andrei
    • 06.02.2018

    In Bucuresti la Victorita Pescarie in capat la Sos. Andronache. In Tulcea la Ivan Pescar. Acasa la mama soacra care e tot lipoveanca si face cea mai buna scordalea!

    răspunde-i
  • Radu
    • 06.02.2018

    Cherhana 23 prin zona Muncii are peste destul de bun. E de testat si Ivan Pescar, la cel din Tulcea e foarte bun.

    • Cabral Ibacka
      • 07.02.2018

      Hmm… nici n-am auzit de Cherhana 23. Căutăm, încercăm! Mulțumesc!

    răspunde-i
  • TheShoarex
    • 06.02.2018

    In piata la Dorobanti – Raionul de Peste. Un pic cam scump dar merita toti banii.

    răspunde-i
  • Loading...