Sari la conținut

Au chinezii astia o mancare de nu te mai opresti din indopat. Pui, rata, gaina batran, pasaret salbatic, legume aburite/tavalite/smotocite, rame, si melci/scoici/raci/craci… oamenii gatesc orice! Si gatesc bine. La mine este insa o problema… imi da mancarea asta de aici o aciditate la stomac de mama-mama! Andreea nu se vaita inca de nimic, ba chiar lauda mancarea chinezeasca de zici ca asa gatea soacra-mea Simona cand era Ardeia mica!

La fast-food n-am mancat (de curiozitate o sa oprim la un McDo la un moment dat), dar cand am vazut fast-food Kung-Fu m-am luat in lupta dreapta cu Bruce The Noodels Lee! I-am smotocit ghearele pane de nu s-a vazut!

Acum ca s-a terminat conferinta si ca nu mai suntem tentati sa stam cu nasu’ in gadgeturi toata ziua ne-am pus pe vizitat. Avem materiale pentru niste posturi misto (dar, dupa cum spuneam si acum cateva zile, preferam sa le publicam dupa ce ne intoarcem acasa).

Revenind la bucatariile noastre… grija la Bruce Lee ca va face colesterolu’ mare!

5 comentarii despre "I-am rupt noodlesu’!"
  1. Carmen Tanu

    Am vazut in China pachete cu gheare de rata, de gaina, de gasca!

    Supele sunt usoare, ca abia fierb chestiile pe care le pun in ele!

    răspunde
  2. David

    Bagi, bagi, dar baga si sport.

    răspunde
  3. Cătălin Ionescu

    Minunată poza. Tu ești și înalt, maestrul e în treningul ăla din film, și parcă sunteți amândoi din secvența aia celebră în care se bate Bruce Lee cu negrul ăla de 2 metri jumate. A ieșit perfect faza! :D

    răspunde
  4. Alexandra

    Te asteptam cu articolele noi …..

    răspunde
  5. Cris-Mary

    Si in Londra era plin de noodles :D Sunt sigura ca si eu s-au indragostit iremedial de noodles :D

    răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.