Sari la conținut

zambet si suflet tipar.cdrLa mine pe blog intra reclama. La fel si pe blogul Andreei. Activitatea Zambet si Suflet. Asociatia se bazeaza pe aceste fonduri.

Dar chiar daca n-am vira aceste fonduri pentru ajutorarea copiilor cu probleme n-as avea nici o problema in a avea reclama pe blog, deci sa nu fiu inteles cum ca as critica macar o secunda pe cineva care face bani din blog.

E normal, natural, constructiv si de incurajat sa faci bani din blogul tau. Daca scrii bine, daca esti citit, daca stii sa promovezi lucruri, daca nu minti si nu inseli pe nimeni prin scrierea ta… e dreptul tau. La fel cum este dreptul altcuiva sa te citeasca sau nu. Pe gratis.

Deci, asa cum am mai spus-o in mai multe alte ocazii, la mine pe blog intra reclama. Banner, post de promovare sau orice alta nebunie imi trece mie prin cap.

Cum identifici un articol de promovare pe cabral.ro?

E foarte simplu… toate posturile de promovare de aici au 2 variante diferite de semnalizare, folosite simultan, pentru identificare rapida:

– au “pub” ca TAG;

– sunt publicate in categoria “pentru copii”.

Plus ca exista sanse mari sa specific si in text.

Spun asta pentru cei nou-veniti si care au sanse sa se confuzeze. Pentru batranii locului… nu mai e cazul, stiu deja cum sta treaba.

A, si ca sa fiu transparent pana la capat… cand asociatia va fi pe picioarele ei si se va descurca mai bine singura, promit sa redirectionez banii din blog intr-un Ferrari. Sau, ca sa fiu 100% sincer, intr-un GT-r.

Pana atunci… noi sa fim sanatosi! :D

9 comentarii despre "Reclama pe blog."
 1. Pingback: Ca sa nu intru in amanunte… – cabral.ro

 2. Cristian

  Foarte frumos ca spui treaba asta atat de franc :) Este chiar o irosire sa nu iti monetizezi blogul intr-un fel sau altul mai ales daca ceea ce scrii este urmarit si de calitate. Spor la scris in continuare :)

  răspunde
 3. AndreiBlog

  Ai putea sa faci o campanie pentru bloggeri pentru asa ceva.. sunt convins ca multi ar participa!

  răspunde
 4. Pingback: Saltea antiescare

 5. Pingback: mă lași să-i ofer mâine un buchet de flori soției tale?

 6. Pingback: Cum ajunge o școală din Găinești să fie renovată pentru că te invit să faci ceva sport

 7. Pingback: Am avea nevoie de niște destinații frumoase pentru excursiile copiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *