Sari la conținut
15 comentarii despre "Mobil versus desktop ori laptop"
 1. Refu

  Avantajul e ca daca ai un telefon mai mare (mare fiind de la 4 inch in sus) si esti in miscare, sau ai o pauza, iti este mai usor sa citesti un articol stand la o tigara sau cand bei o cafea.

  răspunde
 2. Mihai

  Pe unde s-au pierdut 4%?

  răspunde
 3. Laura C.

  In curand vom comunica doar prin puterea gandului!

  răspunde
  • Cabral Ibacka

   Eu cred că deja o facem. Ia schimbă banda de circulație fără să te asiguri. Să vezi ce-ți mai transmite partenerul de trafic… și mental și verbal! :D

  • Andreea

   Mai da si un semnal…din mana. Si gata comunicarea!

  • Laura C.

   Nici nu trebuie sa faci vreo gafa, e de ajuns sa ai o masina ,,impecabila” in preajma. Stii ca e o lege nescrisa in Romania care-ti impune sa-i cedezi toate drepturile. Poate sa se urce si pe tine daca vrea. Marca ii da posibilitatea asta.

   Referitor la noua tehnologie. Evolutie…evolutie, da’ pana cand?! In plus, care-i reversu’ medaliei? Eu zic ca-i analfabetismul de toate felurile.

 4. ionnis

  A iesit dracu’ pe uscat, maica… :D

  răspunde
 5. VASI le R

  Mi se pare normal. E mai uşor de citit bloguri de pe mobil, aşa cum e mai greu de scris articole lungi pe blog de pe mobil. Având timp liber astă primăvară, am alocat destul de mult timp pentru a îmbunătăţi scorul PageSpeed Insights al blogului şi alte optimizări. Acum nu am timp nici pentru a blogări. :)

  răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.