Caut un român fără internet mobil. Ca să i-l dau! :)

Vodafone - Toata Romania pe internet (1 of 1)Vodafone își vede de treabă și merge mai departe cu treaba asta despre care spuneam acum câteva zile, pariul ăsta cu Toată România pe internet.

Cu ocazia lansării unei noi oferte de-ale lor, mult mai bogate în interneți, se pune la cale un concurs: spune-mi povestea unui om fără internet mobil.

Cine e el, ce învârte, cu ce se ocupă și care-s motivele care l-au împiedicat să aibă net mobil.

Dintre toate propunerile, unul dintre cei fără internet mobil va primi un pachet Smart 4 mini (smartphone) și abonament cu net mobil pentru un an.

De un pachet la fel va beneficia și cel care aduce povestea omului fără internet mobil. Caută, deci, omul potrivit și vei câștiga și tu un pachet din ăsta cu smartphone și cartelă cu net.

Iar despre cartela cu net… privită prin noua ofertă Vodafone, sunt mai multe de zis… ca exemplu, abonații pachetelor Easy, Smart sau Red vor primi trafic dublu de internet pe toată durata contractului prin bonusul ”dublu net”.

Apare și un abonament nou, RED 25, cu minute si SMS-uri nelimitate în orice reșțea națională și 800mb de trafic de date prin ”dublu net”.

Mie îmi sună bine faptul că abonații RED 45 și RED 59 vor putea folosi traficul de date din abonament și în roaming, fără costuri suplimentare. Asta înseamnă că nu mai sari ca apucatul pe orice wi-fi de la cafenele… 🙂

Pentru toate ofertele vedeți pagina dedicată.

Și revenind la concursul nostru… spune-mi povestea unui om fără internet mobil. Ca să-l ajutăm, să fie toată România pe net!

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...