Sari la conținut

În caz că erai curios, uite tabelul cu primele 10 poziții.

tabel dispozitive mobile

Conduce Apple, atât ca poziție dar și ca număr de vizualizări, apoi e Samsung.

Mi se pare ciudat, totuși, că nu și-a făcut loc niciun alt brand… (probabil că în „not set” se mai ascund și alte branduri).

18 comentarii despre "De pe ce mobil este citit cabral.ro"
 1. criserb

  Nu ai cum să scapi de aifoane, e musai să-l ai ca să fii cool :)

  răspunde
  • Tavi

   Saaau, unora le place. Nu pentru că-i aifon, ci pentru cum se comportă. Sau din obișnuință. Sau că sunt deja implicați masiv în ecosistemul iOS/OS X. La fel cum altora le place un mobil care rulează Android. Pentru că dacă tu ai dreptate, înseamnă că un mare procent al cititorilor acestui blog sunt pe fițe.
   Niciodată n-am înțeles de ce trebuie să-i repudiem sau să-i jignim pe cei care au altă preferință personală decât a noastră. Nu d-aia îi zice ”personală”? Că nu văd cum te afectează pe tine dacă eu prefer să-mi cheltui banii pe un aifon. Aici nu vorbim de care-i mai performant, ci de ce preferă fiecare. Sau e mai primal să gândim ”cine nu face ca mine ori e prost, ori e fițos, ori ambele”? Nu mai bine ne vedem de treaba noastră?
   Baftă!

  • Mihai

   @Tavi Te-ai cam aprins. A zis ca „e musai să-l ai ca să fii cool”, iar tu te-ai aprins ca buzoienii carora li se spune ca sunt moldoveni sau ca Buzaul este in Moldova :)) (sunt din Buzau, deci stiu ce vorbesc)

  • Tavi

   @ Mihai Moldoveanul: Nu m-am aprins; stau cool, că am aifon :).
   Serios vorbind, mă deranjează etichetările, indiferent dacă sunt pozitive sau negative, indiferent dacă mă includ sau nu.
   Criserb, prin comentariul lui sarcastic, a pus un semn de egal între utilizatorii de aifon și indivizii intens preocupați de cum sunt percepuți. Evident, există un grup demografic pentru care ambele condiții sunt îndeplinite, dar acel grup nu include TOȚI posesorii de aifoane. Probabil nici măcar majoritatea acestora. Nu știu precis. Și nici Criserb nu știe.
   Tot așa, există și un grup demografic ce posedă Samsung Galaxy S-țâșpe strict datorită statutului anti-aifon pe care li-l conferă, indiferent de capabilitățile device-ului, dar nici acest grup nu include (și nu caracterizează) toți posesorii.
   Iar concluzia mi se pare evidentă: nu vine nimeni să-ți bage un aifon (sau un galaxi, sau un haștece) pe gât; îți iei ce vrei, ce-ți place, în baza motivelor proprii, și gata.
   PS: Eu nu cred că tu ești moldovean. Eu cred că tu ești Mihai. Și atât.

  • criserb

   @Tavi – nu am etichetat pe nimeni, chiar era o glumă. Dar dacă vrei să știi părerea mea, sunt foarte mulți care își iau iPhone doar pentru că este cool, foarte mulți.

 2. calu lu fat-frumos
  calu lu fat-frumos

  Aifonu e un must have. Arata un standard de viata. Multi nu-l folosesc decat la functiile de baza, mobil si muuulta socializare. si am observat ca fetele domina ca detinatoare de iPhone. Ceea ce si arata ca blogul e citit mai mult de fete. Parerea mea.

  răspunde
 3. Marius

  Eu il citesc de pe Symbian, cand nu am acces la calculator. Stiu, sunt demodat!

  răspunde
 4. Cronos

  Blackberry aici.
  In caz ca te ajuta astfel de statistici nu ar strica sa elucidezi misterul pozitiei 3, fie „inginereste”, fie pur tehnic urmarind ce tip de date recunoaste si coreleaza.

  răspunde
 5. Raindrops

  La Iphone intra toate categoriile, la samsung fiecare tip e separat, cred ca daca le adunam ajungem cam la egalitate. Eu am un telefon care nici acces la net nu are.

  răspunde
 6. Peter

  Nici un HTC…comon!

  răspunde
 7. Angela

  eu iti citesc blogul de pe Nokia Lumia :)

  răspunde
 8. Cronos

  E clar
  Alegerile au fost fraudate!
  Solicitam renumararea voturilor si observatori internationali

  răspunde
 9. Cronos

  Am uitat sa mentionez faptul ca in lipsa unei reactii adecvate si in concordanta cu solicitarile de mai sus….situatia ar putea degenera…
  In calitate de minoritate, supusi asupririi monstruoasei coalitii Apple-Samsung suntem hotarati sa ne cerem drepturile!
  Dorim sa ne fie recunoscuta identitatea, specificul, trecutul si dreptul la un viitor pe care noi sa ni-l alegem!
  Nu ne dorim sa ajungem cu totii in acel punct fara de intoarcere, in care, sa ne refugiem in colturile blogului si sa ne proclamam autonomia!
  Cine are urechie de auzit…sa vada!

  ps: …si afara ploua, ploua….

  răspunde
 10. Yamasha

  android de la lg, probabil ca sunt putini carora nu le place google, tocmai de aia nu sutem in statistici :D

  răspunde
 11. Sorina

  Eu iti citesc blogul de pe un Allview Viper, dar se pare ca iPhone-urile sunt la putere…

  răspunde

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.