Femeile, aceste superbe contradictii: femeile ar renunta mai degraba la sex decat la mobil!

couple-sexVorbeam cu frumoasa prietena si colega Andreea Esca acum cateva zile si ne tachinam pe tema nebuniilor pe care le fac barbatii versus ciudateniile pe care le fac femeile.

Astazi am gasit un argument cu care sa inchid discutia in avantajul meu… si argumentul sta mandru chiar la The One pe site (dau link-ul mai incolo, sa avem intai discutia si-abia apoi sa citesti). [sursa foto: Google]

Un studiu arata ca 21% dintre femei ar renunta la sex pentru un an daca asta le-ar aduce o intinerire vizibila.

In acelasi timp doar 19% dintre femei ar renunta la telefonul mobil pentru acelasi motiv.

21% versus 19%! Numai ideea ca o femeie ar renunta la sex ma duce cu gandul la experientele neplacute prin care ea a trecut de este in stare sa renunte la asa bucurie. Dar sa ma gandesc ca 21% dintre ele ar putea renunta – pentru 1 an!! – este ceva completamente trist.

Adica sa dai sexul dar sa tii telefonul mobil?! Pentru ce, ca sa te vaiti la prietene de sot ca nici nu te iubeste si nici nu te… iubeste?!

Cum sa fii mai dispusa sa renunti la sex si nu la telefonul mobil?! Da-l naibii de plastic 4G, noi avem maini cu care sa mangaiem, gura cu care sa sarutam, ochi care sa te priveasca si piept de care sa te lipesti… preferi o saracie de plastic pe care o tii in mana?!

In plus… eu inteleg ca sunt cazuri cand un barbat nu poate asigura un nivel de comunicare la fel de ridicat ca si prietenele cu care te lungesti la telefon, dar… cat de puternic sa fie mobilul ala pe modul vibratie?!

Ce ma oftic este ca n-au specificat in studiu despre ce telefon mobil e vorba.

Ca daca e vorba de modele mai vechi atunci e o chestie de marime, clar. Dar daca e vorba despre astea mai noi, smart-phone-uri… e o jignire la adresa inteligentei barbatilor! Si-asa ceva…

Baieti, e vina noastra sau a lor?! Fetelor… pe bune c-ati face voi asa ceva?!?!

Aici gasiti mai multe despre studiu: The One.

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • […] ele ar putea renunta – pentru 1 an!! – este ceva completamente trist”, scrie Cabral pe […]

  răspunde-i
 • Claudia
  • 10.09.2013

  Vorbesc femeile stand picior peste picior cu tigara in mana si paharul de vin pe masa, ca in postura de femei maritate, nu-i mai bine, da-i mai des. Acuma daca e sa o iau dupa a mea logica, mai bine mai rarut, daca-i mai dragut….decat mult si prost. Daca se ajunge la prost, da rau de tot si il vezi ca un iepuras, tup, tup, tup si nici nu incepe bine ca deja s-a si terminat isprava, da, in acest caz as alege fara remuscari vibratia telefonului….cu tot cu vibratia lui!

  răspunde-i
 • Gigel
  • 10.09.2013

  Trist…

  răspunde-i
 • Carmen
  • 09.09.2013

  Eu sincer iti zic, daca trebuie sa aleg intre Iphone cu net nelimitat si sex, aleg Iphone-ul.

  răspunde-i
 • Cristian L. S.
  • 09.09.2013

  Dacă cest studiu s-ar fi realizat pe bărbați, acesta ar fi sunat cam așa “Nu o să-ți vină să crezi! Incredibil! Cutremurător! Click aici pentru a afla că 100% dintre bărbați ar renunța un an la telefon pentru a putea face sex!”
  Revenind, urmează un studiu care ne va confirma că 25% dintre femei au peste 50 de ani…

  răspunde-i
 • dana
  • 09.09.2013

  acele femei sigur nu au gasit barbatul de care vb tu:) ah si mai sunt si alea care nu ii merita pe acei barbati 🙂 egoiste si superficiale care isi fac poze in baie cu telefonul respectiv 🙂

  răspunde-i
 • Loading...