Cu dedicatie speciala, de la echipa noastra gatire!

Bun. Suntem in post si sunt multi care nu trebuiesc ispititi (ca altfel ar fi pacatul ispititorului).

Asa ca daca stii ca nu esti in pericol sa intrerupi postul din vina mea… da click pe citeste mai mult. E nenorocire!

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
  • Catalin Zălog
    publicitate

    Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

  • Dana C.
    • 21.12.2011

    Fotografie buna pentru cei care tin post…

    răspunde-i
  • ioana
    • 20.12.2011

    am uitat sa precizez ce era mai important,fiindca dap am prins una dintr-aia urata,cu lumanari care curg,tuse,lipsa gust si miros,deci poti sa imi arati orice ca si asa nu ma zbat sa le fac ptr ca oricum nu le-as simti gustul…..momentan sunt la doctor astept lunga lista de medicamente sau in cel mai rau caz injectii:( sper sa treaca pana vineri cand gatesc ptr masa de craciun,altfel nu stiu zau ce mancare o sa iasa dc degeaba o gust:(

    răspunde-i
  • ioana
    • 20.12.2011

    yam yam yami:))din pacate nu tin post asa ca spre bucuria mea pap orice.

    răspunde-i
  • Andra
    • 20.12.2011

    Sa vezi tu ce ma razbun pt chestia asta 🙂

    răspunde-i
  • Mihai Suveti
    • 20.12.2011

    Vezi tu Cabral…daca as intrerupe postul din cauza imaginilor ar insemna ca am de ales intre a tine post sau nu.Dar cum eu sunt acum in Dubai si aici carnea de porc e la fel de usor de gasit ca un petic de umbra…atunci pot sa te anunt ca mi-ai facut un maaaarrreeeeee rau ca mor aici pe tastatura de pofta :))

    răspunde-i
  • Cardreader
    • 20.12.2011

    De ce, Cabral? De ceee?

    răspunde-i
  • Mda...
    • 20.12.2011

    Mi ar face putin cu ochiul limonada si poate muraturile, in rest, beahh…totul mi se pare atat de gras si de nemancat. Cum va poate ¨ploua in gura¨ nu stiu. Iertata sa-mi fie parerea dar asta simt.

    răspunde-i
  • denisa
    • 20.12.2011

    ne tot dai peste papila cu fel de fel de bunatati,dar ia spune sincer si cu mana pe pipota cate kg te-ai ingrasat?

    răspunde-i
  • Gia
    • 19.12.2011

    Negrule, esti naspa la extrem: imi ploua in gura si nici o sansa la spanioloi sa prind asa ceva :(((. Te urasc oficial !

    răspunde-i
  • paula
    • 19.12.2011

    nu stiu cum se zice in romania ..e prajitura aia cu gem si tot din blat facute romburi pe deasupra…in italiana asa se numeste,scuze dar nu stiu cum se zice in rom.concluzia e tot aia….imi place de mooooooooorrrrr

    • Cabral Ibacka
      • 20.12.2011

      Nu stiu despre ce vorbesti… sorry! Da’ suna bine ce zici tu acolo…

    răspunde-i
  • Loading...