Ceva bun de mâncat

Hristos a înviat!

Toată lumea bine? Sper că da… aici e pace și liniște.

Două zile n-am scris nimic pe blog, m-a anunțat familionul că dacă nu fac bine și măcar de Paște las laptopul deoparte (apropo, mi-am luat alt laptop, discutăm cu altă ocazie) o să-i dea foc.

Așa că am preferat să nu văd și flacără de laptop, m-am limitat la cea de lumînare…

Am vrut să vă arăt treaba asta de mai jos de săptămâna trecută dar era post și n-am vrut să vă ispitesc eu.

Având însă în vedere că ar cam trebui să fie toată lumea cu burțile pline… dă-i un [play], vezi cum ți se pare…

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
  • Catalin Zălog
    publicitate

    Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

  • Cris-Mary
    • 17.04.2015

    Noroc ca am vazut filmarea asta dupa ce am luat micul dejun altfel sigur baloseam un pic.

    răspunde-i
  • Magnetic
    • 15.04.2015

    Si mie mi-a placut muzica de pe fundal. Ii da un aer traditional.

    răspunde-i
  • Shorin
    • 14.04.2015

    Nu stiu cat de fantastica este mancarea, dar muzica din fundal chiar m-a facut sa imi curga apa in gura pentru o portie.
    Daca o sa o fac vreodata acasa, trebuie sa am grija sa ascult si melodia cand sunt la masa :))

    răspunde-i
  • Horia
    • 14.04.2015

    Cu lamaie sau nu, tocanita sau tajne importat este ca ti-a facut pofta 🙂 Eu intradevar ii multumesc ca nu a postat asta in post..

    răspunde-i
  • Rebecca
    • 14.04.2015

    Hristos a Inviat! Dupa ce ca imi e foame ca nu am luat micul dejuns,imi faci o pofta…..mmmmm

    răspunde-i
  • Eugen
    • 13.04.2015

    Deci si dupa o ciorba radauteana, o rulada (ficat, carnati etc), cozonac, pasca si un pahar de Tamaioasa, si tot m-as baga in oala farfuria aia…

    răspunde-i
  • GABRIELA
    • 13.04.2015

    Off!!! Sunt eu cu burta plina, dar tare pofta mi-ai facut de taijin. Am fost acum cativa ani in Maroc si am mancat acolo in fiecare zi taijin . Mi-am adus de-acolo si un vas special de taijin, care are capacul inalt si ascutit, mi-am facut o perioada si acasa, pana cand mi-am spart vasul.Nu mi-a trecut prin minte sa incerca intr-un vas clasic de lut la cuptor, dar neapart zilele urmatoare o sa incerc. Sa nu uit, Adevarat a inviat!

    răspunde-i
  • sarah
    • 13.04.2015

    Imi pare rau sa spun dar treaba prezentata mai sus e orice altceva, tocanita, ce vreti voi…dar nu tajine. Arata bine si-s sigura ca dupa x timp de stat la cuptor e totul fraged insa tajine-ul autentic se face astfel:
    – ai nevoie de un vas de lut cu capac conic (asta-i si ideea, sa se gateasca toate la abur, nu fierte in apa in cuptor). Se gasesc deja peste tot
    – legumele au o anumita ordine in care se pun: rosiile pe fundul vasului, amestecate cu ulei de masline, usturoi si fructe uscate (caise, prune sau stafide). Urmeaza legumele mai tari si daca vrei la suprafata legumele cele mai moi (dovlecel/vinete.) In video-ul de mai sus nici vorba de asa ceva.
    – condimentele se presara peste legume pe masura ce le adaugi, nu se amesteca niciodata in vas. Carnea se cufunda pe jumatate in legume.
    Daca mergeti in Maroc veti vedea cam cum sta treaba cu tajine. 🙂
    – orice tajine are si un element de aciditate pe langa fructele dulci. N-am vazut nicaieri lamaia.

    răspunde-i
  • Bea
    • 13.04.2015

    Hristos a Inviat!
    Mmmmm mi-a lasat gura apa…. nu stii cumva retete de unde se poate vedea?

    răspunde-i
  • Loading...