Biletele la Bon Jovi

Buuun.
Acum cand scriu articolul asta este ora 03:42 A.M. (sambata, 2 iulie). Tocmai ce-am revizuit link-urile lasate pentru concurs si le-am validat pe cele care erau ok. Atentie, sunt destule cele cu probleme si care nu au trecut de validare!
Pentru ca imi place sa aiba toata lumea sanse egale, si pentru ca as vrea ca fiecare dintre cei inscrisi sa aiba o sansa la tragerea la sorti, va scriu postul asta ca sa remediati la timp.

Probleme?

a) Facebook:
– ati lasat link-uri catre profilul vostru si nu catre postarea respectiva (verificati link-ul catre postare si publicati-l din nou in postul cu concursul de aici de pe blog);
– aveti setarile pentru postarea respectiva prea restrictive si astfel nu arata continutul celor care nu va sunt prieteni (reconfigurati, dar atentie sa nu stricati setarile pentru tot contul! Verificati daca e ok delogandu-va de pe profilul vostru si-apoi accesand link-ul. Daca merge si asa… e ok. Postati din nou link-ul aici, cele care nu au fost validate pana acum nu vor fi reverificate);

b) Twitter:
– ati pus link catre profilul vostru, in loc sa puneti link catre postarea respectiva. Cautati postarea si postati din nou link-ul in postul concursului.
c) blog:
– aici vorbim cu din astia ca mine, care viseaza wp-admin, nu sunt probleme.

Pentru a va da seama daca aveti link-ul validat intrati pe postul initial cu concursul si cautati-va comentariul. Daca v-am raspuns printr-un comentariu si acolo vedeti o cifra… asta inseamna ca e validat. Daca nu… vedeti unde e beleaua si postati inca o data link-ul intr-un comentariu nou (link-urile deja postate si care nu au fost validate pana acum nu vor fi reverificate).

Dupa cum spuneam, pe 5 anunt castigatorii premiilor, asa ca… bafta!

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...