Vrei sa mergi la Red Hot Chili Peppers? Te trimit eu, impreuna cu 4 prieteni!

Iar fac o chestie misto cu simpaticii de la Vodafone… un concurs prin care cineva poate castiga 5 bilete la concertul din Bucuresti al trupei Red Hot Chili Peppers de pe 31 august.

Mecanismul este simplu: tu trebuie sa te gandesti care-s cei 4 prieteni care te vor insoti la concert. Apoi, ca sa intri in concurs trebuie sa ii nominalizezi pe respectivii pe blog, facebook sau twitter. Cu link pe blog, tag cu numele lor pe Facebook sau username pe Twitter. Am spus blog, Facebook sau Twitter, deci oricare dintre cele 3 platforme.

Dupa ce i-ai nominalizat pe toti, te intorci aici pe blog si lasi link-ul spre postarea ta. Si gata. Trebuie sa ai putina atentie, postarea in care faci nominalizarile cu link catre articolul asta trebuie sa fie publica, pentru a putea fi verificata. Daca nu este… nu se pune. 😉

Apoi, pe 27 august la orele 15:00 inchid concursul si execut extragerea, iar pe 28 anunt castigatorul. Stiu ca de-abia pe 31 august vine concertul Red Hot Chili Peppers, dar anunt castigatorul pe 28 pentru a le da si celor care nu-s din Bucuresti timp sa-si organizeze venirea.

In plus, pe pagina de Fb a Vodafone mai poti castiga invitatii la RHCP (apropos, am tot vazut scriindu-se pe subiectul asta despre Red Hot Chilli Peppers. Corect este red Hot Chili Peppers… stiu, total irelevant pentru multi, dar zic si eu…).

Bafta!

P.S. Ca sa n-avem discutii, pentru a participa trebuie sa aveti 18 ani, da?

 

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...