Concurs care te duce pe stadion: Cine mai sustine cu mandrie Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei?

Cine mai crede in Echipa Nationala de Fotbal? Cine mai risca sa strige “Hai, Romania!“?

Nu de alta dar criticile par sa fie niste obisnuinte atat de bine lipite de gurile noastre ca altceva decat de rau n-am mai auzit de mult.

Si va recunosc, mi-e dor sa vad oamenii colorati tricolor pe fata, strigand increzatori Romania, hai!. Mi-e dor de momentele alea de pregatire ale prietenilor, cand berile se inghesuiau in frigider, cand se strangeau toate scaunele din casa si se postau in fata televizorului, sau cand – si mai bine! – ne echipam toti in rosu si galben si-albastru si ne incolonam veseli catre stadion.

Erau vremuri frumoase, vremuri cand ai nostri se inghesuiau sa sustina Nationala si sa laude jucatorii, nu sa arunce cu muci si sa croncane de pe margine.

Ei bine, poate ca aceste vremuri se intorc. Spus pe scurt… o companie este decisa sa revigoreze entuziasmul, sa aduca din nou sprijinul suporterilor, sa reinvie aplauzele.

Mai mult de-atat, City Insurance – caci despre ei este vorba – vrea sa te duca si pe stadion la meciul cu Ungaria.

Sustinem cu mandire Echipa Nationala a RomanieiCe ai de facut? Trebuie sa mai ai o farama de entuziasm in tine, trebuie sa ai inca pofta sa sustii Echipa Nationala de Fotbal… si daca inca ai asa ceva, te trezesti pe stadion la meciul cu Ungaria.

Ma refer la meciul din preliminariile Campionatului Mondial de fotbal Brazilia 2014, Romania – Ungaria, 6 septembrie 2013, Bucuresti.

Asadar, cum sustii echipa? Trebuie sa postezi pe  pagina ta de Facebook un mesaj de sustinere pentru Echipa Nationala de Fotbal a Romaniei, sa iti arati sprijinul pentru lot. In postare trebuie sa spui si de sustinerea City Insurance pentru echipa, mentionand si pagina lor de Facebook in postarea ta (www.facebook.com/CityInsurance).

Apoi vino aici pe blog si printr-un comentariu arata-mi postarea ta de pe Fb (cu link, atentie la setarile de confidentialitate ale postarii – sa fie distribuita public), ca s-o iau in considerare pentru premii.

Eu am 10 bilete (5 bilete duble) pe care le voi acorda prin tragere la sorti celor mai puternice si mai simpatice mesaje de sustinere.

Atentie, nu aveti timp decat pana joi, 5 septembrie, la orele 12:00. Si-apoi seara o sa anunt castigatorii.

Hai, la treaba, sa ne vedem pe stadion, sa facem galagie, sa sustinem cu mandire Echipa Nationala a Romaniei!

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...