Te trimit cu prietenii la Bon Jovi!

Despre ce-i vorba? Daca esti activ pe Facebook, pe Twitter sau ai blog, te trimit la concertul lui Bon Jovi de pe 10 iulie (L.E.) impreuna cu alti 4 (patru) prieteni de-ai tai. Nu trebuie sa cumperi nimic, nu trebuie sa trimiti niciun cod si nici sa alergi dezbracat prin Piata Unirii nu trebuie, e simplu…

Din startul locului iti spun, n-am luat banii de la gura copilului pentru biletele astea, ele sunt oferite de Vodafone (concertul face parte din Vodafone Best Music).

Deci treaba functioneaza asa: anunti pe blog, sau pe Twitter, sau pe Facebook cu cine vrei sa mergi la concert. Pe blog ii nominalizezi cu nume si link, pe Facebook cu tag, iar pe Twitter cu @user in twit-ul respectiv. Apoi imi lasi in acest post, intr-un comentariu, un link catre postarea ta. Va spuneam ca-i simplu…

La orele 00:00, pe 5 iulie, inchid inscrierile si-apoi anunt castigatorul celor 5 invitatii pentru concertul de pe 6 iulie. Incerc sa anunt castigatorul cat mai devreme, astfel incat cei care nu sunt din Bucuresti sa aiba timp destul sa ajunga la concert.

Hai, fa-ti lista cu ceilalti 4 prieteni si posteaz-o, mult timp n-ai la dispozitie…

Totusi, avand in vedere ca the winner takes it all… urmatoarele 3 nume trase la sorti primesc cate un USB stick, editie limitata (fiecare stick contine 30 de hituri si 17 clipuri), iar urmatoarele alte 6 nume extrase primesc un CD Greatest Hits (16 hituri si 2 single-uri exclusive).

P.s. Mai poti castiga invitatii la concertul lui Bon Jovi folosind si aplicatia Vodafone de pe Facebook. 😉

P.s.2 ca sa participi trebuie sa ai peste 18 ani, o adresa de contact valida, cont pe Facebook sau pe Twitter, sau blog, iar mesajele postate sa fie publice, pentru a fi verificate.

P.s. 3 Nu va speriati daca nu va apar comentariile imediat. Pentru ca vor contine link, este probabil sa fie trecute in pending si sa fie nevoie sa le aprob personal.

Hai, treaba e simpla, da-i bice!

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...