Top 10 idei la Pepsi Refresh.

Da un refresh vietii tale urbane, zicea Pepsi la inceputul acestui proiect. Multi au inteles exact si s-au pus pe treaba, altii au propus fel-de-fel de chestii ciudatele. Dar din punctul meu de vedere toti sunt de admirat, au incercat sa faca ceva, s-au implicat, si-au batut capul pentru a face ceva bun.

Votarea pentru public s-a inchis, acum tot greul cade pe juriu. Avem Top 10 idei, asteptam ca initiatorii proiectelor sa ni le prezinte peste cateva zile si-apoi trebuie sa luam o decizie, si din cate imi dau seama nu va fi usor.

Cred ca va fi foarte important felul in care proiectele vor fi prezentate. Pentru ca nu va fi indeajuns ideea ci va conta si puterea si stiinta in implementarea ideii respective.

Am vazut multe idei foarte bune esuate din cauza unei proaste implementari, asa ca acum va trebui aleasa ideea care are cele mai multe sanse sa ajunga realitate, care are cele mai multe sanse sa dea acel refresh cotidianului nostru ajuns, in prea multe cazuri, tern.

Bafta celor 10 initiatori, sa castige cel mai bun! Daca vreti sa vedeti proiectele finaliste sunt de gasit aici.

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Alina Ilioi
  • 05.11.2011

  Am fost suţinătoarea proicetului Home Matasari. De ce? Pentru că ideea mi s-a părut una practică şi drăguţă

  răspunde-i
 • anda_elena
  • 04.11.2011

  Am fost una dintre sustinatoarele proiectului Turnul nostru. Nu doar pentru a castiga Iasul, ci si pentru ca o reinventare a vechiului castel de apa ar fi un lucru de exceptie!
  Nu-i cunosc pe cei din echipa, dar m-a bucurat alaturarea unor specialisti din diverse domenii, pentru a lupta impreuna. Doi arhitecti, un economist, un ecolog, un inginer, un artist vizual si un specialist in comunicare vor sa faca ceva pentru oras, nu pentru propriul lor interes!
  Turnul nostru este un prieten din copilarie, iar acum este un reper important in viata fiicei mele! http://saptepietre.ro/2011/10/ajuta-mi-prietenul-sa-renasca.html

  răspunde-i
 • Loading...