Top 100 proiecte la Pepsi Refresh!

Dupa cum spuneam acum doua zile, din cele 611 idei inscrise, prin vot public s-a ajuns la Top 100. Din aceste 100 de proiecte, prin ultima runda de votare, vor ramane doar 10 idei care vor fi prezentate juriului de catre cei care le-au propus si inscris in concurs.

Eu zic ca-s multe idei care ar merita sa castige, asta daca vor primi destule voturi incat sa intre in Top 10. Intra, alege si tu ideea pe care s-o sustii (pont: vezi ce idei sunt propuse pentru orasul tau), voteaz-o si promoveaz-o si tu pe Facebook. Doar o saptamana mai ai timp sa faci asta…

P.S. Referitor la Cea mai tare poza de vacanta! vin cu vesti bune: pana miercuri avem lista cu finalistii, ne punem pe votarea finala si intr-o saptamana avem marele castigator. Iar premiul… navigatia despre care va spuneam are acum o chestie in plus, up-date-ul hartilor este gratuit pe viata! Viata sa fie, ca de harti la zi… se ocupa ei, moka! E de bine, revin cu treaba asta miercuri-joi.

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Ralu
  • 01.11.2011

  Votati ideea mea,NU TE PLICTISESTI LA BIBLIOTECA! pentru ca-i cea mai frumoasa. Va multumesc 🙂

  răspunde-i
 • Leenah
  • 31.10.2011

  Stiu ca sunt off-topic dar ma simt fara speranta :)).Am realizat ca tara asta e plina de prosti,oameni cu o mentalitate care promoveaza involutia,nu evolutia..si agramati,desigur.
  Stiu ca sunt si oameni inteligenti care vor sa schimbe ceva,dar marea majoritatea nu mai are sanse.Nu sunt in masura sa critic pe nimeni dar observ ca unii sunt la un nivel mult prea mic.Am fost ieri la un concert si e prea trist sa descriu publicul.Ideea mea ar fi sa-i strang pe toti la un concert, poate al unui manelist..si sa arunc o bomba acolo.Din pacate pare imposibil.

  • Cabral Ibacka
   • 01.11.2011

   Fara bombe, asa nu faci treaba. Trebuie sa-i convingem 1+1+1+1, altfel nu va merge.
   Asta daca nu reusesc ei sa ne convinga pe noi, caci e mai simplu… 1+1+1 si… gata!

   Hai, lasa demoralizarea si da-i cu zambet, maine va fi mai bine. Promit!

  răspunde-i
 • Loading...