Serban.

Serban mi-e prieten. De ani buni. Viata ne-a dus mai aproape sau mai departe, suntem in trusturi diferite, activam in zone diferite dar ne-am regasit intotdeauna, macar la un telefon daca nu in persoana.

E irelevant daca spun acum ca e un baiat de isprava, caci eu il cunosc altfel decat il cunosc toti cei care nu au avut ocazia sa-l intalneasca.

Dupa accidentul de la ski s-au trezit multi experti in Huidu si in accidente de ski. S-au desfasurat pe sticla nenumarate procese, avandu-i ca judecatori pe cei de-acasa si ca procurori si avocati pe cei din platou.

Scenariul s-a repetat acum, dupa teribilul accident. Au aparut si mai multi experti in Huidu, plus expertii in accidente rutiere. Toti jurand in cor ca stiu ce s-a intamplat si ca au concluziile corecte, expunandu-le nude in fata camerelor sau prin ziare.

Nu pot decat sa banuiesc ce se intampla in sufletul celor care-si pierd membrii familiei in accidente de genul asta. Si chiar si doar asa, din banuieli, imi pot da seama ca… este cel putin groaznic. Nu greu, nu foarte greu… ci covarsitor.

Nu pot decat sa banuiesc ce se intampla cu Serban. Greu, foarte greu cred ca-i este si lui.

Corul expertilor se va potoli. Legea isi va urma cursul, va urma un verdict. Va ramane insa durerea familiilor celor plecati. Si va ramane Serban.

Care, cu toate ca trece prin niste momente foarte grele si el, se gandeste la echipa lui, la prietenii lui, si se da la o parte pentru ca proiectul sa mearga mai departe. Fara el.

Serban:  Nu voi mai apărea în prim plan la Cronică şi asta din respect pentru victimele cumplitului accident. Nu sunt cuvinte care să descrie dezastrul sufletesc pe care l-am produs lor, mie şi familiei mele! Vă rog să mă iertaţi!

Nu vreau balacareala pe blog, nu fac trafic din asa ceva, n-am nici cel mai mic chef de pareristi si pafaristi. Comentariile sunt inchise.

Comentariile au fost închise