Prime – Cum sa te faci remarcat in new media?

PRIME 2013-1Cand primesc invitatii sa vorbesc la evenimente de genul asta ezit. Nu pentru ca n-as sti ce sa vorbesc ci pentru ca nu mi se pare ca tocmai am inventat pasul urmator in social media, si sa vin sa vorbesc despre apa calda in 2013… parca nu e deloc wow!.

Totusi, sunt invitat tot timpul (probabil pentru ca evenimentele sa fie politically correct 😀 ), cand pot accept cu placere.

Ei bine, la evenimentul pe al carui poster il vedeti alaturat articolului acestuia vor vorbi mai mult ceilalti speakeri*. Din pacate, din motive independente de mine a trebuit sa-mi anulez intreg calendarul pentru saptamana 24-28 iunie 2013. In afara de ziua de luni a trebuit sa contramandez tot, inclusiv emisiunea pe care o prezint.

Cu parere de rau si cu scuzele de rigoare va trebui, deci, sa absentez si de la evenimentul Prime de pe 26 iunie.

* Sper ca cei trei – hai – patru oameni care au vrut sa vina pentru mine vor merge totusi, au ce invata de la Alex Negrea si de la simpaticii de la 10lucruri.

Zi buna s-aveti cu totii!

 

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Sabina
  • 21.06.2013

  Sa fii bine si asta e tot ce conteaza 🙂

  răspunde-i
 • pandutzu
  • 21.06.2013

  Chiar daca esti mare, sa stii ca acum ai crescut si mai mult in ochii mei. Nu ca ar conta asta foarte mult pentru tine, dar am tinut sa precizez asta.

  Sa fie bine, ca sa nu fie rau!

  răspunde-i
 • Loading...