Cum se inteleg crestinii astia e uimitor…

Aici ne enervam cam des, trebuie sa recunosc asta. Si ne enervam pentru ca-i vedem pe crestinii astia cum se organizeaza, cat de bine se organizeaza, cat de usor merg lucrurile.

Si cred ca sunt doua amanunte care fac toate aceste lucruri sa functioneze… in primul rand organizarea buna. Semne peste tot, informatii la tot pasul, cai de acces facute sa ajute la flow si nu altfel…

Probabil este de inteles de ce se organizeaza atat de bine… au bani. Si, in plus, fac asta de multa vreme.

Totusi, sunt francezi, sunt destule aspecte nereusite ale organizarii. Si aici intervine celalalt amanunt despre care ziceam mai sus: intelegerea invitatilor si a spectatorilor.

Oamenii vin avand constiinta faptului ca este un eveniment foarte mare si greu de organizat. Nu se asteapta sa se suie in masina, sa faca pana la circuit 2 minute, sa parcheze masina in spatele tribunei lor si-apoi sa se puna imediat pe scaun.

Se asteapta sa intalneasca blocaje groaznice in trafic, sa astepte zeci de minute pana intra in parcare, sa astepte alte zeci de minute pana intra si ajung la tribuna in care si-au cumparat bilet. Bilet care nu e ieftin deloc, apropos.

Si ei inteleg toate astea si nu se enerveaza, nu depasesc coloana pe interzis, nu parcheaza aiurea, nu urla unii la ceilalti… si asta ajuta la pastrarea unei atmosfere foarte, foarte misto.

Pun si cateva poze…

In postul urmator (peste vreo 90 de minute) o sa pun imagini de la linia de pit-uri cu toata nebunia de acolo. E un adevarat spectacol! 😉

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Gabi
  • 22.06.2013

  E vorba de ce tot spui si tu pe aici pe blog. Respecta si vei fi respectat. Plus adaugi putina civilizatie si uite reteta gata!!! :)))

  răspunde-i
 • Loading...