Sari la conținut

OK. O să spun asta din start, să n-aibă vreun blambec impresia că am alte pretenții: nu am salvat lumea.

Am muncit câteva zile, am strâns niște bani. Atât.

Sper ca ai mei prieteni, colegi, amici, dușmani (if applicable) să facă la fel. Sau… chiar mai bine, de ce nu?!

Ce am făcut?

M-am putut „angaja” printre străini. Am fost luat o zi de Nick Serv Srl, trei zile de Corteva Agroscience și o zi de… unu’ de vrea să stea ascuns.

Nick Serv SRL este un service mic din Dobroiești. Îl recomand cu căldură, sunt acolo câțiva băieți spurcați la gură dar curați la suflet, care știu să facă magie cu mașinile.

Pe Corteva Agroscience nu stau s-o laud eu, doar să-i mulțumesc. M-au trimis pe câmpii, să văd cum arată agricultura în 2019.
Mi se pare tare că tinerii de azi pot face altă agricultură, mult mai tech și mai prietenoasă decât la ce ne-am aștepta noi.

Au fost trei zile. Chiar frumoase…

Apoi a fost așa…

Și… Jilava. :)

M-au surprins astea trei zile la câmp. Așteptam ceva… am găsit cu totul altceva.
Ceva ce m-a surprins plăcut.

Plus că eu cam fac succes pe Farming Simulator, așa că mi-a făcut plăcere să văd real life treburile pe care le văd eu în joc…

Cât despre cea de-a treia firmă… e ceva mic. Dar sexy. Și m-au muncit de m-au rupt. Dar a meritat.

Am spus că vreau să strâng 5.000 de lei în cinci zile. Am strâns 10.000. Osutădemilioane.

Ce fac cu ei? Cui îi dau?

Facem așa: 5.000 de lei pleacă spre copiii bolnavi de cancer. Spre spitalul de oncologie și radiologie pe care Dăruiește viață! îl construiește, din donații, în Berceni.

Celelalte 50 de milioane de lei… unde le dau?

Spune-mi tu. Serios. Comentariu, mesaj privat, mail, SMS sau WhatsApp… dă-mi o idee. Sau mai multe.

Și eu trimit banii, no strings attached. Nu vreau poză cu beneficiarul / beneficiarii, nu vreau decât să știu că banii ăia chiar ajută.

Sunt pe recepție.

Sunt Cabi.

Sunt aci.

79 comentarii despre "Cui dai 100 de milioane?"
 1. Cornel

  Ceasul bun – inițiativa lui Dragoș Pătraru? Sau orice inițiativă care susține și ajută educația copiilor.

  • Cristina Stefurac
   Cristina Stefurac

   Pâine și mâine la aceste două inițiative contribui și eu luna de luna (Pâine și mâine și Dăruiește viața)

  • Ivan Constantin Daniel
   Ivan Constantin Daniel

   Doamne ajută
   Vă invităm să ne fiți alături la construirea Centrului Social pentru copii abandonați !
   Noi ,cu ajutorul bănuților strânși în anul 2018 am reușit să achitam materialele si manopera până la cota 0.
   Pentru etapa a-II-a avem nevoie de :
   -63 m3 cărămidă (P+1)
   -100 Saci multibat
   -10 m3 scândură
   -200 căpriori
   -30 m3 beton
   -325 bare fier fi 8 de 12 m lungime
   -100 bare fier fi 12 de 12 m lungime
   -50 kg sârmă fierar
   -50 kg sârmă cofrag
   Ne puteti oferi o mâna de ajutor ?
   Va multumesc frumos .
   Preot Daniel Ivan

  • Monica Chitu
   Monica Chitu

   Hei,Buna Cabral!
   eu te sfatuiesc sa ii dai lui Marius Simionica,are o asociatie ( Asociatia Marius si prietenii) este un om de milioane putin spus,construieste 2 cu o echipa formata din 2 oameni! da doar 2 ca nu exista voluntari din păcate, a daruit peate 600 de ghiozdane complet echipate in tara in diferite orase si sate, plus muuulte actiuni pe el le face împreună cu Romanii de pretutindeni,sa te convingi te invit pe pagina lui Marius Simionica si iti spun cu mana pe suflet ca daca te hotarasti sa donezi cei 5000 de lei lui nu iti va parea rau!
   Cu respect!

  • Alexandra

   Asociatia Aleax, Radu si autismul – in sprijinul mamei lo, Georgiana Boian care muta muntii pentru terapiile baietilor ei, ambii diagnosticati cu autism

  • Valentina Maxim
   Valentina Maxim

   Bună Cabral, mă bucur pentru inițiativă, propun Magic Camp! Mulțumim!

   Ina

 2. Beatrice Ionela

  Bună Cabral!

  Mi se pare foarte tare gestul tău și te felicit!
  Am o propunere pentru cei 5000 lei rămași. Eu sunt membru APAN-asociatia pacienților cu afecțiuni neurodegenerative. Deși poate suna nedrept și dureros, la vârsta de 20 de ani am fost diagnosticată cu scleroza multiplă, după un episod de nevrita optică.
  În cazul în care nu deti prea multe informații despre această afecțiune îți pot da câteva hint-uri: este cea mai invalidanta boală a adultului tânăr, nu se cunosc cauze exacte și prin urmare nu există nici tratament vindecator. Ușor ușor se distruge teaca de mielina care asigură un impuls nervos intre neuroni și astfel pierzi diferite functii.
  APAN oferă acces la informații inovatoare și reprezintă persoanele cu afecțiuni neurodegenerative, în fața unor factori importanți de decizie. Oferă sprijin persoanelor cu SM și organizează diverse întâlniri cu tematici: mișcare, sarcină și SM, MSkids retezat, etc.
  Te poți convinge singur la adresa https://www.afectiuni-neurodegenerative.ro

  • DORIN

   MA RALIEZ ACESTEI FETE, STIU CE INSEAMNA ACEA BOALA …SI EU AM UN FRATE CARE ARE ACEEASI AFECTIUNE , PENTRU CARE STATUL ROMAN AR TREBUI SA ASIGURE MEDICATIE SI INGRIJIRI GRATUITE, DAR AICI NU I-AU DAT NICI O SANSA ! CA SA TRAIASCA A PLECAT IN ANGLIA UNDE SISTEMUL LOR MEDICAL I-A ACORDAT TOATA ATENTIA .

  • Ramona

   Asociația Carusel. Se ocupa de oamenii străzii, sunt o mana de oameni, au nevoie de ajutor in mod constant :) Check them out!

 3. Alexa

  Casa Share Iasi

 4. Irina

  Catre ANCAAR – Asociatia pentru copii si adulti cu autism din Romania. Este singura care face eforturi uriase sa ofere terapie adultilor cu autism. Pentru minori sunt mai multe alternative. Dar pentru adulti, in afara de ANCAAR, nimeni nu are programe. Va multumesc, indiferent de decizia pe care o luati.

 5. Ștefan

  Poți să nu publici comentariu dar îți dau câteva idei (proiecate în care eu personal sunt implicat):
  – fond de studii pentru o elevă ce tocmai a trecut în clasa a 12-a și care era pe punctul de a renunța la visul de a deveni medic din cauza lipsei banilor (trăiește dincolo de limita sărăciei într-un sat de lângă un oraș din Moldova) și cu toate acestea este unul dintre cei mai buni elevi ai unui Colegiu Național. Profesorii s-au decis să o sprijine cum pot și de asemenea o meditează gratuit pt admiterea la medicină. Cu toatea acestea va avea totuși nevoie de bani pt a urma facultatea.
  – finanțarea parțială a unei căști ce i-ar permite unei fetițe ce este paralizată complet (în urma unui accident rutier, fost lovită pe trecerea de pietoni) și își poate mișca doar ochii să comunice..cumva (am identificat casca, am discutat cu producătorii/distribuitorii)
  – finanțarea a 2 echipe de robotică proaspăt formate, înscrise într-un campionat internațional de robotică.
  (despre proiectul acesta cu robotica chiar îmi doresc să discutăm puțin, prin email/telefon skype sau la o cafea)

  Te cuprind, cu drag

 6. Diana

  TAC Cluj. Fac medicină veterinară socială pentru cei care nu își permit să plătească tratamentul animalelor și plătesc tot din donații. Fac o diferență reală în comunitate ocupându-se de cazuri foarte grave și știu că în ultima luna au avut dificultăți la plata chiriei. Ar fi super să primească o mână de ajutor.

 7. Bogdan

  Donează-i la ” Casa Share „

  • Claudia

   Eu recomad pentru Policy Center for Roma and Minoroties. Ei lucrează de 9 ani în Ferentari cu copiii de acolo şi fac o treabă extraordinară. Au salvat viețile multor copii! Acum, din cauza unor lupte politice de putere sunt dați afară din şcoala unde îşi desfăşurau activitatea. Orice ajutor cred că le pică bine. Caută-i şi vezi ce treburi minunate fac!

 8. Lucian

  Ar fi buni pentru ” Asociația România Fără Gropi ” .

 9. Madalina

  Casa Share, Magic Home

  • Rodica

   Ceasul bun…inițiativa Starii natiei.. au găsit acești oameni persoane care merita cu adevărat sa fie ajutați Rodica din Berceni..cartierul nostru

  • Diana

   La magic home

  • Manuela

   Magic Camp, zic. Felicitări pentru ce faci si ce gândești !

 10. Ana

  Booking Catspert. Oamenii astia salveaza si trateaza animale pe banda rulanta si nu primesc destule donatii cat sa iasa din datorii…

 11. Claudiu

  De apreciat si laudat initiativa ! Parerea mea ca unul sau doua centre de plasament ar putea „profita” de acesti 5000 pentru a face cateva zeci de copii cu adevarat fericiti ..

 12. AlexP

  Salut Cabral,

  Depinde, vrei sa ii dai pe toti intr-un loc sa ii imparti?
  Daca ii imparti, inca mai caut o masina de spalat pentru acea doamna despre care ti-am comentat la un articol in trecut.

 13. Mirona
 14. Marina Oana
  Marina Oana

  Eu sincer mă gândeam și la bătrânii din satele izolate ,am văzut niște materiale cu case izolate în munții Apuseni unde sânt bătrâni uitați de soartă de și toți .Erau doi soți de 96 de ani el și 92 ea iar el intorcand fanul la vârsta lui zicea ….babuca îi beteaga tare și la noi aici spital nu îi să o pot duce

  • Adela

   Magic Home sau SOS Satele Copiilor, ca sugestie. Oricum, oriunde ii vei da, felicitări pentru gest!

 15. Vicky I.

  Buna Cabral,

  In urma cu 4 luni o veste ingrozitoare urma sa le schimbe cursul vietii: fiul lor, Alexandru Eduard, in varsta de 1 an si 10 luni i s-a descoperit o tumora gigant la creier.

  La inceputul lunii mai, lui Alex i-a iesit in cale un om extraoridinar, unul dintre cei mai buni si apreciati neurochirurgi din tara, domnul doctor Sorin Tarnoveanu si tot atunci acesta l-a operat cu succes. In urma interventiei chirugicale care a durat 10 ore, tumora i-a fost extirpata in proportie de 80%.

  Din pacate, un procent de 20% a ramas in capusorul lui, ca urmare a faptului ca trunchiul cerebral era format dintr-un mix de celule tumorale si celule sanatoase.

  Diagnosticul final, primit in urma biopsiei si examenului imunohistochimic a fost de Ependimom grad II WHO, cu celule care indica o proliferare rapida si posibilitatea unui Epenimom Anaplastic (cea mai canceroasa forma a ependimomului).

  Din pacate, acest tip de tumora nu reactioneaza la chimioterapie si avand in vedere varsta frageda a lui Alex, radioterapia i-ar provoca leziuni permanente la nivelul creierului, nefiind indicata copiilor cu varste sub 3 ani.
  O alta optiune care pare sa functioneze in acest tip de cancer este terapia cu protoni, care nu se poate face in Romania.

  In urma interventiei chirugicale din luna mai, Alex a inceput un tratament de imunizare, iar examenul RMN efectuat la 6 saptamani de la operatie (18 iunie 2019) arata ca ceea ce a ramas in urma eliminarii tumorei, incepe sa se retraga.
  Din pacate, examenul RMN efectuat in data de 2 septembrie arata ca tumora a revenit, intr-o forma mai agresiva, neomogena, de dimensiunea unei portocale mici.

  Mainile magice ale doctorului Sorin Tarnoveanu au facut minuni din nou, luni, 9 septembrie, dar Alex va trebui sa fie transferat de urgenta intr-un centru specializat in tratatea ependimomului.

  In acest sens, vom traduce toate rapoartele investigatiilor facute recent si le vom trimite la cat mai multe centre specializate in tratarea ependimomului, din Europa, in speranta ca vom gasi tratamentul care i se potriveste cel mai bine lui Alex si care ii va oferi sansa sa descopere in continuare bucuriile vietii pe care abia a inceput-o.

  Beneficiar Mihai Paraschiv
  Cont Lei
  Dana Alexandra Nedu
  IBAN RO46INGB0000999901291153
  Banca: INGB Centrala
  Swift: INGBROBU / BIC:INGB

  Cont Euro
  Dana Alexandra Nedu
  IBAN RO75INGB0000999909535146
  Banca: INGB Centrala
  Swift: INGBROBU / BIC:INGB

 16. Mary

  Casa Share cred ca e o alegere foarte buna. :)
  Cu siguranță o sa fie de mare ajutor.

 17. Stefania

  Asociatia Dragoste Desculta. Asa ii găsești si pe FB. E asociatia Magdei, de la 273 de locuri de vazut inainte sa pleci din România. Sprijină copii, bătrâni, familii numeroase din zona Vaslui, Negresti. Banii ar ajunge pentru sobe sau lemne de foc si burtici pline ale copiilor din grădiniță. Daca ai 5 minute, vezi pagina Dragoste Desculta.

 18. Vilceanu Alina
  Vilceanu Alina

  Buna,Cabral.
  Si 500 de lei ar fi super veniti pt terapia baietulului meu de 7 ani care are autism.
  Orice banut ne este util pt ca sunt f costisitoare costurile.
  Dar pana la urma,ii dai unde consideri tu ca merita.
  O zi buna si intelepciune in alegerea pe care o vei face!
  Te pupam,Alina si Rares!

 19. Roxana

  https://www.facebook.com/salveazaoinima/ Prea mulți copiii care au nevoie de ajutor !!!!

 20. Ovidiu Ienciu
  Ovidiu Ienciu

  Buna Cabral, Poti dona banii unei familii in care de curand mama a doi copii a murit iar la o luna dupa decesul ei casa lor a luat foc. Am cunoscut-o personal pe Dana Babencu, care cu cateva ore inainte sa moara pe patul de spital se gandea si facea planuri cum sa caute donatii pentru dotarea cu AC a salonului unde era internata . Detalii:
  http://www.aradon.ro/solidaritate-pentru-o-familie-lovita-de-nenorociri/2315151
  https://glsa.ro/dubla-tragedie-pentru-o-familie-din-arad-dupa-moartea-sotiei-casa-le-a-ars-pana-s-a-facut-scrum/

 21. Slir Dora Maria
  Slir Dora Maria

  Felicitări ție, unei famili greu încercată de viață, povestea lor pe scurt, fetiță născută cu grave probleme de sănătate are 15 ani, nu a mers, nu a vorbit vreodată este imobilizată la pat, când a venit pe lume medici nu iau dat șanse de viață decât 7-8 ani mama ei a contrazis medicina, stau intr-un sat de lângă București, tatăl muncește în construcții pe unde gaseste, au început o casă acum 7 ani încă nu au reușit să o termine. Au riscat și au mai făcut o fetiță, care din fericire este sănătoasă. Mulțumesc!

 22. Andreea
 23. Catalin

  Casa Share

 24. Grecu Andrei
  Grecu Andrei

  Bună ziua
  De curând, foarte multă lume din zona Reghin-Sighișoara s-a mobilizat pentru a dona cât pot pentru acest caz https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1227961794042120&id=100004849324399

  E o viață de copil în joc, viață care nu ar trebui să coste 350 000 de euro.
  Mulțumesc.

 25. Benea Florin
  Benea Florin

  Hospice Casa Speranței Brasov

 26. Simona

  Salut!
  Oamenii astia fac o treaba impresionanta aici https://www.facebook.com/SavetheHorsesRomania/. Si desi sunt multe cazuri care necesita ajutor, cred ca merita luati in considerare.

 27. Anca Bucur
  Anca Bucur

  La minunatii de la Magicamp, care se ocupa de piticii bolnavi de cancer. magicamp.ro

 28. Manuela Dumitru
  Manuela Dumitru

  Izolați în România ,poate iei legătura cu Dite Dinesz,bătrânii din cătunele izolate ale țării au o viață tare grea, binele făcut să se întoarcă înzecit .

 29. Eli Vorbeste

  Eli Construiește.
  Cabral Construiește.
  O echipă de 20 de oameni buni care adună…
  alte câteva sute de constructori cu inimă mare.

  Pentru 6 copii. O mamă abuzată și o casă cu 2 camere care nu mai duce o iarnă.
  https://youtu.be/N0NpwbkJbG8?t=386

  Suntem o mână de oameni normali: corporatiști, actori, PRi, ingineri, arhitecți, ONGiști, medici, freelanceri toate meseriile pământului, care nu au mai construit niciodată împreună o casă de la zero, din donații, dar ne-am dat seama de un lucru:
  Separat… suntem prea mici ca să producem un impact prea mare, dar împreună suntem invicibili!

  Avem avize, firmă de construcții și o parte din materiale/bani.
  Cum primim autorizația de construcție, vă aratăm primele poze de la căsuța noastră.

  Felicitări pentru inițiativă, Cabral și pentru cauza către care dai prima parte a banilor.
  Ele ne-au inspirat – Păi #noifacemunspital… nu facem noi și o căsuță pentru Alexandra și cei 6 copii??

 30. Andra

  Beard mobil by Beard Brothers Cluj

 31. Mmd
 32. Laura

  Orice faci cu ei e bine venit si din pacate niciodata suficient. Eu i-as da la Save the Horses Romania https://m.facebook.com/profile.php?id=1614604432140122&ref=content_filter pentru ca dupa vieti chinuite de stapani tampiti si caii merita o a doua sansa si nu sa fie facuti salam sau abandonati in mijlocul drumului.

 33. Gabriela

  Buna ziua, cred ca acest om ar avea mare nevoie de o mana de ajutor.

  https://www.facebook.com/794550187/posts/10162318948975188/

 34. Popa Ionela
  Popa Ionela

  Buna Cabral.Foarte frumos din partea ca donezi acesti banuti.Imi doresc din suflet ca banutii sa mearga la Gemene sunt foarte bolnave si au o sansa sa se faca bine dar impedimentul sunt banii,costa enorm de mult.Noi avem un grup de donatii si as vrea sa intri sa vezi ca totul este cu transparenta iti las link-ul si sper sa iei cea mai buna decizie.Multa sanatate
  https://m.facebook.com/groups/231756687367358?view=permalink&id=485771408632550

 35. Angela

  Banutii ii poti dona unei fetite speciale, Jessica Irimia, care se lupta cu cancer la creier. Garantez ca e adevarat ;(
  Aici mai multe info, plus ca au scris mai multi bloggeri despre cazul ei.
  http://helpjessica.com/

 36. Nico

  Casa Share , cei de acolo fac o treaba foarte buna :)

 37. Hincu Mihaela Veronica
  Hincu Mihaela Veronica

  Donează pentru asociația Ștergem lacrimi.

 38. Grinch

  MagicCAMP / MagicHOME

 39. Delia

  Sânge. E nevoie de sânge in spitale. Cu banii nu poți cumpara….dar cine stie .

 40. Claudia
 41. EMN

  Casa Share.

 42. Laura

  Save the horses Romania – pentru ca si caii merita o viata mai buna dupa ce sunt batuti, abuzati, chinuiti ani de zile de niste oameni fara suflet.

 43. Oana Cujba
  Oana Cujba

  Save the Horses Romania. Oameni care cu adevarat se dau peste cap in a salva cai din toata tara, a le asigura tratamentul necesar dupa un abuz/ accident si a le oferi un adapost cum se cuvine. Depasiti insa de situatie si in mare nevoie de donatii.
  Link catre pagina lor de Facebook (unde se posteaza constant cazurile preluate/ situatia adapostului) https://www.facebook.com/SavetheHorsesRomania

 44. Claudia

  Fundația Motivation, o mână de oameni care fac niste chestii foarte interesante pentru persoanele în scaun rulante și nu numai.

  • Florentina
   Florentina

   Am citit astazi povesti impresionante pe si despre Casa Share. Ar merge o mana de ajutor si la ei. :)
   Ps: felicitari! om bun.

  • Ramona Mironeasa
   Ramona Mironeasa

   Tabara Bucuriei, prima tabara pentru copiii cu afectiuni oncologice si alte afectiuni grave din Oltenia. Avem si un program Tabara din spital, mergem la copilasi la sectia de oncopediatrie din Craiova sa le oferim putina bucurie in clipe grele. Avem nevoie de banuti. Oricat de mic, ajutorul este binevenit, dar sunt sigura ca orice cauza pe care o alegi, o sa fie o alegere buna! Felicitati pentru tot! Asociatia Bucurie pentru Viata

 45. Aron Vasilica

  Salut. Eu as porni un proiect în colaborare cu un penitenciar. Eu plătesc puieții și deținuții să-i planteze.

 46. Filip Ramona
  Filip Ramona

  Asociația de sprijin pentru părinți și copiii cu autism Galați !

 47. Aurora

  Buna,

  Sunt Aurora si de astazi am ales sa nu mai fiu egoista. Poate te intrebi, cum adica?

  De 3 ani alerg doar pentru mine dar de anul acesta m-am decis sa alerg pentru ei. Care ei? Fiecare pas pe care il fac il fac pentru ei si incerc sa strang bani pentru SOS Autism Braila
  https://sosautismbraila.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=10195

  Tot pentru ei, am organizat evenimentul Semimaraton Braila, anul acesta prima editie si am reusit sa avem 500 .

  Ei isi doresc sa dețină un sediu al lor pentru toate terapiile de care au nevoie copii dar pentru asta, au nevoie de bani.

  Recunosc, imi doresc foarte mult ca acesti bani sa mearga la SOS Autism Braila. Mult, mult de tot.
  Indiferent de decizie, felicitari pentru initiativa. Ca-i tare greu.

  Zi faina,
  Aurora

 48. Paula

  Centrului de ingrijiri paleative pentru bolnavii in faza terminala din cadrul spitalului Targoviste! Sunt niste oameni minunati care nu pot face cat ar vrea din cauza lipsei de resurse!

 49. Ruxandra Grigore
  Ruxandra Grigore

  Kola Kariola.Cauta sa vezi cu ce se ocupa… Sa i ajutam si pe cei ce nu au glas :))

 50. Floricica

  Casa Share Iasi. Omul care a fondat Casa Share este un nebun frumos, care ajuta multi, mukti oameni!

 51. Cristina

  Celor de la Casa Share le-ar fi de folos pentru a ajuta alti oameni nevoiasi ! :)

 52. Toma Adriana
 53. Ralucahippie
  Ralucahippie

  Uite, Cabral, pot să îți spun cu mâna pe suflețel exact cui. Este omul pe care îl admir cel mai mult în viața, care mi-a fost role model in tot ce fac si care a pățit acum o mare mare măgărie.

  Numele lui este Valeriu Nicolae, și de zece ani de zile omul ăsta minunat a pus pe picioare Centrul de Educație Alternativa din Ferentari : un spațiu in care copiii sărmani au făcut săptămâna de săptămâna fotbal, teme, activități, au avut parte de profesori si mentori extraordinari – oameni pe care Valeriu a stiut sa ii strângă in jurul lui. In loc sa stea pe strada, sa se drogheze sau sa se piardă. Valeriu i-a îmbrăcat, i-a încălțat, le-a făcut rost de ochelari, de mașini de spălat, a implicat părinții – a făcut minuni.

  Iar acum nenorocitul de primar de sector a prins boală pe el, si si-a băgat maiestuos picioarele in tot ce a clădit Valeriu in 10 ani de munca. Vezi tu, îi intrase in cap ca Valeriu vrea sa candideze impotriva lui la primărie. Aiurea, nu voia. Dar din meschinaria si răutatea unora, acum Valeriu nu mai este primit in școala unde își desfășura activitatea. Niște ONG-, uri ale lui Peste Prăjit, cu o finanțare de la primărie, au primit acum spațiul, in care vor face cam aceleași activități doar cu câteva zeci de copii in loc de sute care aveau nevoie, mai puțin si mai prost.

  Copilașii lui Valeriu au foarte mare nevoie de un spațiu pentru after school – o casă in Ferentari sau ceva asemănător. Poți ajuta?

 54. Adi

  Casa share

 55. Daniel Munteanu
 56. Trifu Ionica
  Trifu Ionica

  Catre Centrul de zi Aurora.Fac parte din Aschfr Filiala Bucuresti.Sunt minunati, fiica mea a urmat cursurile de învățământ acolo.Zece clase.Sunt printre putinii care fac ceva pentru copiii cu handicap neuromotor.

 57. Bejan
 58. Serban Gianina

  Buna Cabral! Fundatia Transilvana Alpha din Tirgu-Mures ar avea mare nevoie de acest ajutor….Oferim servicii de ingrijire si recuperare pentru copii cu dizabilitati multiple si severe din Tirgu-Mures si judetul Mures (autism si tulburari de spectru autist, sindrom Down, retard mixt in dezvoltarea neuro-psiho-motorie, etc) dar si pentru tineri cu dizabilitati si alte categorii vulnerabile din comunitatea noastra. Suntem pe piata de 27 de ani.
  In acest moment suntem in situatia de a sista, dupa 17 ani de activitate frumoasa cu copii cu dizabilitati, serviciile pentru micutii nostri beneficiari. Asta inseamna ca acesti copii nu vor mai primi ingrijirea si terapiile de specialitate de care ei au atat de multa nevoie. Inseamna ca parintii lor nu vor putea sa mai mearga la munca, pentru ca vor fi nevoiti sa ramana cu ei acasa.
  Toate acestea pentru ca s-au schimbat regulile in timpul jocului. Iar costul este imens….pentru beneficiari si familiile lor.

 59. DORIN

  SI TOTUSI..UNDE AI DONAT BANII PANA LA URMA ? NU AM VAZUT , SAU NU TE-AI HOTARAT INCA ?

 60. DanielP

  Parerea mea e ca cel mai bun lucru pe care-l poti face e sa iei legatura cu un ziarist important care sa faca lobby pentru impozitarea progresiva, ca sa traim si noi cat de cat intr-o tara normala, pentru ca toate tarile bogate au impozitare progresiva, iar cota unica/flat tax e specifica tarilor primitive, o bataie de joc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.