Sari la conținut

Multi se intrec in a produce continut pentru on-line. Text sau imagine, e un concurs pentru a induce sentimente, pentru a crea stari, pentru a face omul sa reactioneze.

Multi au inteles, prinsi fiind in concursul asta, ca solutia este complicarea… s-au trezit in mijlocul evenimentelor si au uitat ca on-line-ul se bazeaza la fel ca toate celelalte, pe lucrurile simple.

Cum arata postul de Facebook cu peste 62.000 de share-uri? Asa:

the 62k share posts

Atat de simplu.

Imaginea a mai strans si 44.000 de like-uri, dar asta e o chestie colaterala…

+62.000 shares

Inca o treaba interesanta despre Dr. Wayne W Dyer (click pe nume, link-uieste catre pagina lui de FB)… pagina lui are 1.627.596 de aprecieri. Dintre toti oamenii astia, 1.035.635 discută despre pagina asta! Wow! Aplauze… ;)

9 comentarii despre "Cat de simplu este on-line-ul? Postul cu peste 62.000 de share-uri pe Fb…"
 1. Sabina

  Sa ii spuna cineva sa puna link spre site-ul lui la fiecare poza, ar castiga enorm trafic si poate si vanzari :) In rest, wow

 2. Alexandru Negrea

  Dar ne limitează Faceboom reach-ul la 16% :)) Problema nu e la noi, e la ei

 3. Alexandru Negrea
 4. KARMAPOLICE

  WD-a classic in viata

 5. Traian

  viata e simpla si noua pe place sa o complicam se pare

 6. Cuconitza

  Circumstantele ne complica viata. Daca iubesti un barbat insurat, daca fericirea ta sta in ultimul model de masina pe care nu tu.l poti permite, daca iti urasti seful, daca iti e dor de persoana de care te.ai despartit atunci totul se complica. Ar fi simplu sa fim fericiti cu lucruri simple.

 7. Cristian

  are trafic mare :P

 8. bazarul lui albert

  Cred ca e prima data, de fapt e sigura data, cand vad pe cineva care are peste un milion juma de aprecieri…o avea timp sa se uite macar la cei care i-au dat un like??

 9. marco

  Chiar conteaza cine a dat acele like-uri? :) la nivelul asta e vorba doar de numarul like-urilor, nu de persoanele care le-au dat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.