ZA winner!

Daca nu sunteti prea batrani, poate va aduceti aminte de concursul ZA thing! Si daca va aduceti aminte de el n-ati uitat nici premiul, o licenta MS Office 2010 in limba romana.

Pentru a participa trebuia sa scriti (mda, stiu) cand a fost ZA situatie in care Office va ajuta sa faceti ZA thing… si AnaMaria a scris asta de mai jos:

Za thing… in matematica

timp de multi ani, Office-ul, si mai ales Equation editorul sau foarte bun, ne-a ajutat sa publicam manuale (atentie, manuale scolare) de matematica. Facute in intregime in Word, pentru ca era singurul program (si poate inca o mai fi, nu stiu, ca intre timp am parasit corabia) care suporta (cu greu) nesfarsitele ecuatii din manualele de liceu. Si ca sa imprimam la doua culori (pentru tipar), pentru ca nu puteam fae separatie din Word, acopeream cu chenare albe cand o culoare, cand alta. Era distractiv, foare greu, dar iti scotea la iveala inteligenta si spiritul creativ.
Ma bucur ca a aparut Office-ul in romana. Pentru mine nu e foarte important, insa cu siguranta il va ajuta pe papacito (tatal meu) si pe cei de varsta lui sa se apropie si mai mult de calculator.

Si… da, exact cum banuiati, ea a si castigat premiul! Felicitationes!

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...