ZA thing… in romaneste!

Mi-a ramas in cap o chestie peste care am dat acum multi ani… cumparasem ceva, nu mai stiu ce, si desfacand pachetul si luand instructiunile de folosire la mana am ramas mut atunci cand am vazut ca inafara de Instruction for use am gasit si… Instructiuni de folosire!

Soc! Pentru prima data in cariera mea de consumator de electronice, un producator imi vorbea pe limba mea! Adica imi spunea care-i treaba cu ” instalatia electrica” si nu cu “electric plug”, imi explica de “defectiuni” si nu ma uitam pe pagina de “malfunction”.

Poate ca vi se pare naiv dar atunci… am devenit fan Grundig!

Ce m-a apucat? Pai se lanseaza ZA thing in limba lui Eminescu, Office 2010! Da, de aici a venit si nebunia asta cu ZA blog, ZA articol, ZA chestie… face parte din surpriza agrafei romanesti (adicatelea, ma intelegi tu pe mine… assist-ul Office, care e agrafa, acum se exprima lejer in romaneste… deci!). Vorba aia… in toate chestiile lumii exista o ZA chestie, dupa cum zice si manifestul ZA… de la ZA saorma pentru care traversezi tot orasul la 3 dimineata si pana la ZA bicicleta, in orice domeniu poti gasi ceva deosebit.

Bine, eu stiu care-i treaba… dupa ce folosesti o furaciune piratata in limba engleza ti se pare putin ciudat sa te trezesti cu o bara de lucru (deja suna ciudat, eh?) in limba romana… dar tocmai asta-i farmecul! Acum totul poate deveni mai usor…

Ce mi-a placut mie atunci cand am aruncat un ochi la OFfice 2010 in limba romana a fost comunicatorul integrat. Poti vedea colegii disponibili si poti comunica direct, nu mai stai sa deschizi mess-ul sau skype-ul sau mai stiu eu ce inventie comunicativa…

Nu stiu, sunt multe de spus, dar cel mai bine ar fi sa intri tu pe ZA pagina plina de info si sa te documentezi…

Si in caz ca te intereseaza sa castigi o licenta MS Office 2010 in limba romana… o poti face aici pe blog pana pe 15 septembrie si e chiar simplu: povesteste intr-un comentariu #ZA situatie in care Office te-a ajutat sa faci #ZA thing. Nu uita, pana pe 15 septembrie!

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...