Webstock loveste prin Instagram. Cu premii.

E pentru prima oara cand dau du copy/paste direct din mail dar decat sa ma chinui sa reemit aceleasi idei doar pentru a fi original, nu merita efortul. Asa ca va spun direct prin vorbele lui Cristi despre ce e vorba in concursul asta. Care mi se pare chiar misto. 🙂

CINE CE FACE?
Pentru Webstock 2012, cea mai mare conferinta despre social media de la noi, Vodafone Romania si Evensys, organizatorii, au initiat prima campanie pe Instagram din Romania. Este un proiect complex ce include un concurs, o expozitie, o carte tiparita si un t-shirt Instagram.

CE SE INTAMPLA?
Lansam deci un concurs de fotografie pe Instagram, ce se va desfasura in perioada 13 – 18 septembrie. Cautam sa alegem 20 de imagini pe care sa le imprimam pe tricourile oficiale de la Webstock, sa le includem  ca ilustratie intr-un ghid de blogging si sa le aratam publicului intr-o expozitie.

Avem si un premiu surpriza, oferit de Vodafone, care va fi pe placul amatorilor de fotografie. Acesta va fi acordat prin tragere la sorti unei imagini (autorului) dintre cele 20 selectate de catre un juriu de bloggeri utilizatori de Instagram.

CARE ESTE TEMA
Tema acestei inedite competitii este #Impreuna si isi propune sa  prezinte in lumea Instagram ideea de comunitate, o comunitate care incepe atunci cand putini isi sau seama ca sunt multi, cand isi dau seama ca ei impartasesc aceleasi ganduri, valori, pasiuni. Vrem sa aratam oameni deosebiti, grupuri frumoase, comunitati active.

PARTICIPARE

Pentru a intra in concurs, trebuie sa realizezi o fotografie ce reprezinta conceptul #Impreuna, aratat mai sus, si sa o postezi apoi pe Instagram, adaugand in textul de descriere (titlul, numele pozei) si hashtag-ul #Impreuna. Pentru a fi sigur(a) ca imaginea ta va ajunge la noi, trimite link-ul catre poza pe e-mail la [email protected], alaturi de datele tale de contact (nume si numar de telefon).

Poti inscrie in acest concurs maximum 3 fotografii. Poti inscrie si fotografii deja realizate cu Instagram, care se inscriu in conceptul concursului.

Detalii complete sunt disponibile pe www.webstock.ro/instagram

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...