Vinerea asta este clar rosie.

Spuneam acum cateva zile ca Voda pregateste o supriza mare pentru astazi.

Ei bine, s-au tinut de cuvant. Au venit cu o serie complet noua de abonamente, RED pe numele lor. Ale abonamentelor, zic.

Lansare abonamentele RED VodafoneCe-au nou? Beneficii. Cu galeata. Cum ar fi, de exemplu, ca poti cumpara un telefonisteț (smartphone, zic) cu doar 1 euro. Mai mult, in fiecare an il poti schimba in cadrul unui program special.

Miezul il reprezinta, insa, faptul ca abonamentele RED includ convorbiri si mesaje text nelimitate, in orice retea nationala, precum si trafic baban de date.

Yes, a dream came true, convorbiri nelimitate, de-acum nu mai trebuie sa inchidem dupa ce ne spunem Noapte buna!, acum doar lasam telefonul langa perna si ne auzim reciproc sforaiturile! Ole!

[din poza ne zambesc cei doi pitici din noul spot Vodafone – vedeti saptamana viitoare, Lidia Solomon-Corporate Communications Director, Andrea Rossini-Consumer Business Unit Director, Markus Lause-Enterprise Business Unit si Silviu Nicolescu – PR Manager Vodafone Romania]

Ce mai vine nou odata cu RED? Vodafone Cloud (stocare de fisiere in cloud, in singuranta si disponibile on-line permanent) si Vodafone Protect (localizare si blocare de la distanta, plus antivirus), amandoua gratuite, plus Zonga, tot gratuit si el.

Cat costa abonamentele RED? Pretul este de 29, 45 si 65 de euro, pentru RED 29, RED 45, respectiv RED 65.

Mai jos, pentru cei care vor sa citeasca aici direct, am pus toate beneficiile. Totusi, informatiile complete sunt de gasit pe vodafone.ro, aici.

– RED 29 include minute si SMS-urile nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea europeana fixa, 500 MB trafic de date, spatiu de stocare Cloud de 15 GB si acces gratuit la Vodafone Protect, pentru 29 Euro/luna. In plus, clientii care opteaza pentru RED 29 pot achizitiona un Samsung Galaxy Fame sau un Huawei Ascend G510, pentru doar 1 Euro;

– RED 45 ofera utilizatorilor minute si SMS-uri nelimitate in toate retelele nationale, apeluri nelimitate in retelele fixe europene, 2GB de trafic de date, 25 GB de stocare Cloud, 100 de minute in retelele europene mobile si utilizare gratuita a Vodafone Protect si a Asigurarii Mobile, totul pentru 45 Euro/luna. Clientii care activeaza RED 45 pot opta pentru un Samsung Galaxy SIII mini sau un HTC One SV, la numai 1 Euro;

– RED 65 aduce apeluri si mesaje nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea europeana fixa, 250 de minute internationale in retelele europene mobile, 4 GB trafic de date, 50 GB spatiu de stocare Cloud si utilizare gratuita a Vodafone Protect si a Asigurarii Mobile, pentru 65 Euro/luna. Clientii ce incheie un contract RED 65 pot achizitiona un Samsung Galaxy SIII la numai 1 Euro, sau noul Sony Xperia Z, la 69 Euro.

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Cristi
  • 14.04.2013

  Inspirat din initiativa colegilor ‘verzi’. Sa fiu sincer, ma tenteaza un abonament nou la ei, mai ales ca actualul este clar depasit si ma costa cam cat un red 29.

  răspunde-i
 • stefi
  • 14.04.2013

  Ai uitat de brelocul rosu cu cheita.. 😉

  răspunde-i
 • Adriana
  • 13.04.2013

  Abonamentele aduc avantaje retelelor de telefonie,nici pe departe abonatilor,sunt bune pentru cei care depind in permanenta de telefon,dar nu pentru muritoru’ de rand.

  răspunde-i
 • Bogdan
  • 13.04.2013

  Pana cand nu vor avea internet nelimitat, chiar daca dupa consumarea a 1 GB viteza scade semnificativ, voi prefer oferta Portocalie la doar 31 euro. Sunt in urma concurentei, personal am reziliat recent contractul cu ei.

  răspunde-i
 • Marian S
  • 13.04.2013

  La spam cu mine, daca vorbesc prostii.

  răspunde-i
 • Laura
  • 13.04.2013

  Pentru ca stiam de ofetele care exista in alte tari si am vazut ca ai scris ceva de smartphone la 1eur am intrat si eu pe site sa studiez, m-am gandit ca poate apar si la noi super ofertele din alte tari…error, nici pe departe.
  Ca sa intelegi de ce zic asta, o sa scriu ditamai povestea mai jos
  Am intrat pe Vodafone.com si am cautat ofertele pentru, Italia,UK, Franta si alte cateva tari…si ghici ce? Si la ei exista abonamentele RED(nu la toti au denumriea RED,da e aceesi chestie, totul nelimitat) si in niciuna din tarile astea nu exista o oferta asa proasta ca la noi.
  Am luat ca ex.iphone 5 si echivalentul lui red 65.
  La acest abonament, in Romania, iphone 5 costa 200eur! (adica 1760eur/2ani)
  In UK la 50eur abonament, il primesti gratis. Iar in Italia la 49eur abonamentul il primesti cu 100 eur.
  In Franta oferta e invers, dai cam 600 pe iphone, daaar abonamentul care la noi e 65eur, la ei e doar 19.99(fara angajament pe 2 ani)!!!!
  Zici ca e super ok sa dai 1eur pe S3? in UK S4 e gratis, la 50eur pe luna! Daca dai inapoi un smartphone vechi ai si reducere 5 lire la ab/luna. Deci diferenta de costuri/2ani e undeva pe la 500eur intre Romania si tarile astea. Oricum am incercat sa le compar, nu am gasit in RO nicio oferta mai ieftina ca in alte tari. Ce am gasit aproapre la aceleasi costuri ca la noi a fost Germania(au si oferte mai scumpe,da cu 10GB de net si altele in plus)
  Nu inteleg cum in toate tarile astea cu un nivel de trai mult peste al nostru se pot face superofertele astea??? Sau de ce nu pot exista si la noi? Sau pentru ce fel de persoane sunt facute ofertele astea in Romania? Cum in tara cu cel mai mic venit pe economie se face cea mai scumpa oferta? Ca daca te iei dupa venitul mediu (mediu nu minim!!!), abonamentul asta in Romania reprezinta putin sub 20% din venitul mediu, pe cand in Marea Britanie si Franta reprezinta sub 2% din venitul mediu.

  Si daca lasam la o parte comparatia cu alte tari, tot nu mi se pare o mare afacere treaba asta. Daca imi cumpar o cartelea VDF de 5eur am deja 3000 de minute si SMS + min nationale + net. Adica pot vorbi 2 ore/zi (ceea ce sigur nu fac prea des) Iau un iphone 5 cu 650eur la liber si ma costa 770eur…deci economisesc 1000eur in 2 ani… Si daca nu imi ajung minutele mai iau si o cartela Orange, si tot economisesc cam 800eur/2ani.
  Deci care e superoferta RED???

  răspunde-i
 • Neagu
  • 12.04.2013

  Idea de a pune datele mele personale undeva in Cloud imi confera o nesiguranta, plus ca cine stie pe ce mana cad. Apoi accesul in Cloud costa unde se justifica pretul abonamentului.

  răspunde-i
 • Sabina
  • 12.04.2013

  Hmmm suna foarte bine. Eu am abonament la 23 euro la orange cu mai putine chestii … sa ma gandesc 🙂

  răspunde-i
 • Chiotoroiu Adrian
  • 12.04.2013

  Bun info-iau un calcul!

  răspunde-i
 • Cristian
  • 12.04.2013

  foarte tare
  multumesc

  răspunde-i
 • Loading...