Unde se opreste “share”-ul si unde incepe lauda?

IsabelM-au apostrofat mai multi de-ai mei ca nu spun decat foarte rar ce facem cu asociatia. La Zambet si Suflet pe site noi postam doar in momentul in care cazurile de care ne ocupam necesita cheltuieli pe care noi nu le putem sustine.

In rest… nu suntem Silenzio stampa  dar eu nu cred ca are vreo relevanta sau vreo eleganta sa bati de nebun toba pentru fiecare gest, fiecare actiune si fiecare banut cu care ai ajutat.

Cu toate ca ceilalti din ZSS parca m-ar mai contrazice pe alocuri.

Asa ca am luat o hotarare: scriem pe site si vorbim pe larg doar in momentul in care cazurile de care ne ocupam necesita cheltuieli mai mari decat poate sustine contul asociatiei.

In rest punctam mai pe scurt ceea ce reusim sa facem.

Asta pentru ca e bine ca oamenii sa vada cate reusite avem, pentru ca ii poate convinge si pe ei sa se implice sau sa ajute pe cont propriu.

Pentru ca eu cred ca undeva unde se termina “share”-ul (hai sa-i spunem pe romaneste impartasirea eleganta) incepe lauda.

Si cum lauda nu-i buna decat la orgoliu… alegem s-o evitam. 🙂

Asadara, dragii nostri, cand aveti timp mai bagati nasul pe ZambetSiSuflet.ro (sau www.zss.ro) si vedeti ce mai facem. Poate va place… 🙂

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • […] se oprește share-ul și unde începe lauda?, întreabă Cabral. Este o linie fină între erou și […]

  răspunde-i
 • Ana
  • 06.08.2013

  Ai dreptate, uneori share-ul inseamna doar lauda, sa iti poti arata mandria, ingamfarea.

  răspunde-i
 • Andra
  • 06.08.2013

  Felicitari Cabral pentru implicarea in aceasta asociatie! Cu toate ca am sustinut unele cauze de-a lungul timpului niciodata nu am aflat cum s-au solutionat. Insa, pe site la zambest si suflet am vazut ceva ce intr-adevar m-a impresionat! Am vazut lupte purtate si castigate, am vazut ca intr-adevar fiecare ajutor conteaza si am vazut rezultatul stradaniei atator oameni.

  răspunde-i
 • Cris-Mary
  • 06.08.2013

  Frumos, elegant si bine spus! In unele cazuri mi-ar placea sa fie mai mic share-ul si mai mari faptele pentru ca din pacate multi se opresc doar la share si nu la fapte:(

  răspunde-i
 • Loading...