Teroristul conjugal sexual este cel mai periculos terorist de pe Pamant!

[observam de la inceput categoria din care face parte postul si tag-urile, da?]

Volksbank - Prietene ai cam gresit-oAm vrut sa scriu la misto postul asta, subiectul permite asa ceva.

Dupa ce m-am pus, insa, pe scris, mi-am dat seama ca problema este foarte spinoasa, grava si serioasa.

Pentru ca aici nu e vorba doar de tevi sparte, instalatii electrice care refuza sa functioneze, de geamuri care se sparg, de usi care se blocheaza sau de altfel de alte necazuri casnice… aici e vorba, pur-si-simplu, de asuprirea barbatului de catre sotie.

N-am spus, n-am pomenit, n-am adus in discutie asuprirea barbatului de catre femeie. Exista si asta dar e o chestie, asa, apa de ploaie cu cateva picaturi de grepfruit.

Aici am vorbit despre asuprirea barbatului de catre sotie. Pentru ca femeia, dupa ce se marita, nu mai e om.

Se transforma. Se modifica. Se metamorfozeaza.

In ce? Orice barbat insurat iti poate spune ca femeia se metamorfozeaza in specii de teroristi conjugali.

Teroristul conjugal verbal… care arunca vorba in discutie si-asa iti arunca in aer si feng-shui-ul din casa pentru cateva zile. Nu mai ai liniste, nu mai ai pace, iti vine sa te dai cu capul de pereti pana faci linvig-ul mai mare…

Teroristul conjugal contabil… cel care tine socoteala tuturor greselilor pe care le-ai facut in cei 2 ani de relatie, plus un an de logodna, plus 3 de casnicie. Si le stie pe toate pe de rost, aranjate dupa data, dupa loc sau sortate in ordine alfabetica.

Teroristul conjugal de tip sexual, insa, este cel mai periculos. Pentru ca este cel care iti saboteaza viata sexuala pana cand abstinenta ti se urca la cap si iti afecteaza de rau, impingandu-te la gesturi necugetate si reprobabile cum ar fi… declaratiile de dragoste!

Ei bine, teroristul conjugal in general – si teroristul conjugal sexual in special – are un singur punct slab unde poate fi convins sa nu declanseze razboiul…  grija pe care barbatul i-o poarta si implicarea lui in tot ceea ce inseamna problemele casei.

Daca se sparge teava… spartura trebuie sa dispara rapid. Daca se arde vreun circuit electric si masina de spalat someaza… circuitul se repara de urgenta. Daca se sparge un geam sau daca se blocheaza usa de la intrare… astea nu sunt probleme, sunt doar oportunitati de rezolvare, barbatul trebuie sa le solutioneze pe loc.

Cum? Avem trei variante:

a) ne specializam in fel-de-fel de reparatii posibile si imposibile, facem cu totii de nebuni cursuri de instalatori, electricieni, lacatusi, geamgii si tot asa…

b) ne facem fiecare o lista cu cate trei electricieni, trei instalatori, trei geamgii, samd… astfel incat atunci cand apare beleaua sa avem si back-up la back-up, sa nu riscam;

c) nu ne insuram. Desigur, insa, asta ar fi trebuit sa ne-o spuna prietenii inainte sa ne ia gura pe dinainte si sa gangurim multumiti ca Da, vreau!

Mai e o varianta, ca de-aia m-am pus si-am scris postul asta. O varianta la care poate arunci un ochi si vezi daca te coafeaza, stimabile… varianta vine de la Volksbank si se numeste Asistenta Home & Care. Asta e o treaba care iti ofera asistenta 24/24, 7 zile din 7, in cazul unei patanii din astea casnice.

Si-acum sa-mi spuna si mie cineva care terorist este mai periculos: teroristul conjugal verbal, teroristul conjugal contabil sau teroristul conjugal sexual?

Sau… mai stiti voi vreun tip de terorist conjugal? 🙂

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...