Sustin educatia. Doua despre dansa…

1. www.SustinEducatia.roSunt tare curios sa vad ce spun copiii cand or sa primeasca la scoala pachete cu carti si ce le mai trebuie. Oare vor face ei viitorul mai bun? Nu putem decat sa speram si sa luptam pentru asta. Andrei -donator.

2. Caut loc de munca! Va explic… m-a contactat o doamna educatoare ce lucreaza la o scoala de undeva din tara. Satenii au reusit sa renoveze cat au putut din scoala dar nu exista un grup sanitar adecvat si nici apa curenta. Inca nu au plecat mesterii prietenului Rami sa faca un deviz, dar pot estima cam cat costa lucrarea. Asadar… caut inca un loc de munca, cu un salariu bun pe care nici nu vreau sa-l vad, banii ar trebui sa plece direct ca plata pentru restul de reabilitare al scolii (sunt restant la asta, trebuia sa ma ocup inca din vara dar au fost tot timpul altele la rand…).

Recapitulam: loc de munca bine platit, banii merg la scoala generala astfel incat sa aiba si piticutii aceia apa curenta, negrii raman cu carca si multumirea ca s-a mai facut ceva bun.

Deci, ca si concluzie… sustinem educatia! Macar noi…

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Ildiko
  • 17.10.2010

  m-as bucura sa se schimbe ceva in bine,ca ministrii la educatie au fost zero!

  răspunde-i
 • Prichindei
  • 14.10.2010

  Ne bucuram ca s-a initiat un astfel de proiect. Toata lumea blameaza educatia, dar nimeni nu se gandeste ca poate ar trebui sa investim in ea pentru a avea rezultate. Hai sa punem mana de la mana pentru a-i ajuta pe copii! Ei sunt viitorul nostru.

  răspunde-i
 • Cristiana
  • 13.10.2010

  Cu mii de scuze ca s-a intarziat cu aceasta informatie, acum sunt disponibile si modalitatile de sprijin. In plus fata de cele mentionate pe site (transfer bancar, mandat postal, 2%), vom avea foarte curand si plata prin ePayment si SMS.
  Am incercat sa venim in intampinarea tuturor nevoilor donatorilor.

  răspunde-i
 • eu din EU
  • 13.10.2010

  Am intrat pe site. Inca nu mi-am dat seama cum se poate sustine un proiect…

  răspunde-i
 • Cristina
  • 13.10.2010

  Lectii de actorie… la gradinita Kids Club, cea mai mare gradi din tara care isi prermite sa plateasca o celebritate implicata in invatamanat, cu atat mai mult cu cat banutii vor fi donati unei scoli, pentru educatia altor copilasi.
  E doar o idee… Ieri am vazut-o pe Anca Turcasiu acolo, copiii si nu numai ei au fost realmente incantati sa cante cu ea, mai ales ca se pregatesc de serbarea de Craciun.

  răspunde-i
 • Cristiana
  • 13.10.2010

  Ceau 🙂
  Eu v-as propune sa ne urmariti pe sustineducatia.ro si sa vedeti ce incercam sa facem si ce incercam sa aratam cat mai multor oameni:

  1. sunt foarte multi copiii (de fapt marea majoritate) care isi doresc sa invete. copiii sunt curiosi din fire, trebuie numai gasite modalitatile prin care sa facem educatie. lucrand de mai multi ani pe proiecte educative, am observat ca resursele care sa ii stimuleze si sa ii provoace, care sa ii atraga, sunt o modalitate garantata de a face educatie de calitate. eprubete, microscoape, mulaje de anatomie. ce copil nu ar fi interesat sa desfaca si sa puna la loc un om? cum se face muzica atunci cand exista o claviatura in sala de clasa?

  2. putem sa le oferim si altceva copiilor, nu doar greutatile societatii. din acest motiv si cu acest scop ne-am asumat acest proiect extrem de ambitios. fiecare dintre noi poate ajuta dascalii sa faca educatie de calitate, daca doreste! fiecare dintre noi, fie ca suntem mama, tata, sora, vecin, sau doar tanti de vis-a-vis, fiecare dintre noi este un exemplu pentru copii in fiecare zi. eu cred ca putem avea pretentia de la ei sa schimbe ceva, sa fie responsabili individual si colectiv, daca le aratam prin exemplul personal ca si noi (fiecare dintre noi) stim ce este responsabilitatea fata de noi, fata de cei de langa noi, si fata de viitor.

  Imi place sa cred ca nu este vreodata prea tarziu sa incercam sa facem viitorul prin educatia copiilor. azi este o zi la fel de buna ca ieri. 🙂

  răspunde-i
 • avl
  • 13.10.2010

  Ce fiinte inocente si gratioase.

  Si ce mostenire groteasca le lasam: o tara in ruina, datoare pana in gat. Un viitor plin de deziluzii si sudoare.

  Daca gandim la rece ce vina au copii astia sa plateasca pentru greselile noastre? De ce le punem lor in carca greutatile pe care noi nu am fost in stare sa le confruntam din lasitate si prostie?

  De ce avem pretentia ca ei sa faca un viitor mai bun pentru urmasii lor si sa aduca schimbarea cand noi am esuat lamentabil….?

  răspunde-i
 • a-kite
  • 13.10.2010

  sistemtul de invatamant din Romania …este in panta, copiii trec prin scoala ca si cum ar trece pe strada si nu foarte multi sunt cei care doresc cu adevarat sa invete ceva.

  răspunde-i
 • Loading...