Sari la conținut

Steve Jobs, 1955-2011-EVER.

De cand s-a dus am vrut sa scriu ceva. Am citit variate moduri de a elogia ce a facut, cum a facut, cum a excelat acest om. Multe dintre aceste texte mi s-au parut perfect scrise, unele chiar exceptionale.

Dar… cu cat citeam mai mult imi dadeam seama ca erau scrise de oameni normali. Si de fiecare data cand redeschideam draft-ul numit Steve Jobs imi dadeam seama ca inca un elogiu al unui om normal nu ar fi insemnat nimic. Pentru a putea scrie ceva despre un om mare… trebuie sa devii tu intai un om mare. Eu n-am ajuns inca acolo, asa ca m-am abtinut de la orice manifestare.

Dar pun pe blog ceva care cred ca merita… o melodie (AzR Music) facuta numai cu sunetele produselor Apple si vocea lui Steve Jobs.

5 comentarii despre "Thank you, Steve Jobs."
  1. Victor

    Frate, data viitoare te pun pe tine sa-mi cumperi servetelele!

  2. alex

    Tot ce pot sa spun este ca este foarte mult adevar in ce zice omul asta si ca m-a pus serios pe ganduri… In rest nu am ce sa spun despre el, pentru ca nu ma consider in masura sa imi dau cu parerea despre asemenea om, asa cum nu as putea spune nimic despre J Nash si altii asemenea lor. Poti doar sa respecti ce au facut si sa incerci sa le semeni cat de cat.

  3. school

    Foarte tare piesa! RIP Steve Jobs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.