Sari la conținut

“Din pacate, in Romania eleganta e de multa ori vazuta ca o fronda, pentru ca oamenii chiar daca nu sunt saraci, se simt saraci. Traim intr-o cultura a saraciei. La noi e la fel cum spunea si Orhan Pamuk despre Turcia: o tara in care si oamenii bogati au invatat sa fie saraci.Asta este si tara noastra.”

Un interviu misto cu Alex Balasescu.

5 comentarii despre "Romania. Nu numai manelisti."
 1. magda

  foarte interesant. multumim!

 2. Septy

  Ce aveti toti cu manelele, sunt si ele un gen de muzica…

 3. daniela

  Caut de ceva vreme sa ma identific fara timiditati cu un scriitor contemporan. Duminica, pe strada Pictor Arthur Verona, antropologie urbana-POvestea Fetei Din Tatuaj….. autorul Adrian Majuru, scriitorul care mi se potriveste. Am cumparat cartea lansata cu o zi inainte, Bucuresti-povestea unei geografii umane.

  Adrian Majuru este scriitor, istoric, doctor in geografia umana. Crede ca prietenia dintre arte ajuta pentru ca nu poti face arta fara ludic si istorie, fara metoda.

  Cartile sale ne plimba pe cararile unui Bucuresti demitizat si neconventional ca „intr-o excursie prin tunelul timpului” trecand cu farmec de la eseu istoric, antropologie si studiul mentalitatilor, la documente istorice inedite cu incursiuni in cele mai ascunse colturi de trecut.

  o simpla cautare pe google dupa ,, adrian majuru„

 4. anca pussy
  anca pussy

  Foarte interesant,imi place.

 5. Pingback: Ironia sorţii la români : subiectiv | pur si simplu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.