Sari la conținut

Cateva companii de stat au anuntat o dublare a eficientei angajatilor proprii astazi, promitand in fata superiorilor sustinerea acestei eficientei pana la sfarsitul anului.

Ulterior, dupa ce a fost evident ca Facebook nu merge si dupa ce compania americana a anuntat ca are probleme cu serverele in zona Europei de sud-est, directorii companiilor de stat mai sus pomenite au realizat ca eficienta crescuta se datoreaza doar plictiselii crunte prin care trec proprii angajati, oameni care pentru moment nu pot accesa reteaua de socializare.

Deja la nivel guvernamental se discuta serios daca nu ar trebui ca serverele companiilor de stat sa fie restrictionate si astfel sa nu poata accesa reteaua Facebook ci doar Google+, cea care este recunoscuta ca fiind mult mai serioasa.

Afland despre aceste planuri, multe dintre organizatiile care militeaza pentru apararea drepturilor omului au programat ample proteste de strada, pentru moment ele protestand doar on-line cu bannere de genul „E like-ul meu, e dreptul meu!” si „Impreuna in like si share, pentru o democratie on-line de +1!„.

Pana atunci, insa, o tara intreaga se intreaba de ce s-a stricat si de ce nu merge Facebook.

Prima varianta de raspuns a venit de la bunicul lui Zack, care a declarat pe Twitter ca mergea in sosoni prin casa si s-a impiedicat din greseala de un triplu-stecher in care era infipt, printre altele, si serverul Facebook.

Din cate se pare se va remedia relativ repede situatia…

6 comentarii despre "Panica mare, iar s-a stricat Facebook!"
  1. Nea Cornel

    Și toată lumea a stat cu mâinile în sân! Nici măcar un amărât de haștag :#unițisalvămfacebook :)

  2. Sabina

    A mai descoperit lumea Twitter-ul cu ocazia asta :)

  3. Poligraf

    Toata lumea spera la minunea Facebook, se hraneste cu adevarat din acest colt de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.