Sari la conținut

Aici in Vegas sunt in jur de 20.000 de romani inchegati intr-o comunitate chiar frumoasa. Si asa cum spuneam si cu alte ocazii, ii admir pe romanii plecati prin alte parti pentru ca am prieteni care au emigrat si stiu cat de greu este sa reusesti prin alte locuri.

Ei bine, mi se pare si mai spectaculos cand ai nostri reusesc sa devina oameni de succes in alte tari, in locuri in care este extrem de greu sa razbesti.

L-am cunoscut pe Rares Orzata. E sportiv si stiu ca nu va este cunoscut numele, pentru ca nu-i fotbalist. Este un gimnast, si daca-i asculti pe cei de meserie este unul foarte bun.

Nu ma apuc acum sa-i insir titlurile, ca-s multe, spun acum doar ca este vice-campion mondial si cel mai bine clasat gimnast roman din toate timpurile la Sydney. Titlurile astea le-a castigat cat timp a stat in tara, insa din momentul in care varsta i-a spus ca… e cam gata cu marea performanta… Romania nu i-a dat prea multe variante.

Unde a ajuns? In Las Vegas, face parte din echipa show-ului care sta mandru pe locul doi al celor mai scumpe spectacole din Vegas, Show-ul Love.

Spectacolul asta, Love, este gandit in jurul Beatles si a muzicii lor. Dealtfel este produs in colaborare cu Sir Paul Mccartney si Ringo Starr, se joaca de peste 5 ani cu un succes nebun si recomandari spectaculoase din toate partile.

L-am intrebat pe cine a cunoscut fiind parte a acestui show (dealtfel este unul dintre personajele principale ale spectacolului) si cand a inceput sa-mi insire intreg show-biz-ul american ma uitam la el ca melcul la Ferrari…

Dupa ce a fost montat spectacolul Sir Paul Mccartney si Ringo Starr l-au pomenit si laudat de mai multe ori si cred ca numai asta inseamna deja aplauze egale cu cele pe care le primeste de doua ori, in fiecare seara, de cinci ani incoace.

Am stat mai mult de vorba cu el, este enervant de modest si sper ca interviul pe care i l-am luat sa iasa bine de tot. Pentru ca e un om misto si merita!

12 comentarii despre "Oameni de succes."
 1. jademan

  Băăăăăăiiiiii, afurisitule, nu-mi spui dumneata mie că n-am auzit de băiatu’ aista!!! AUZI?! Apropo, spor! Amândurora! :D

  răspunde
 2. MM

  Bravo lui!! Sunt romani cu care ne mandrim. Stiu de pe propria-mi piele cat e de greu sa reusesti printre straini … Si nu pot spune decat Bravo! Sa-i dea Dumnezeu sanatate!

  răspunde
 3. Andra

  Bravo lui si bravo tie pt perseverenta cu care scoti la iveala adevaratele valori.

  răspunde
 4. Luka

  Felicitari! Ar trebui sa ii scoatem in fata mai des pe oamenii care fac performanta(in orice domeniu). Stiu ca nu fac rating(sau tiraj) la fel ca politicienii, manelistii, sau pipitele care ne sunt servite drept modele, dar parca as vrea sa simt ca ne reprezinta ei, nu… ceilalti.

  răspunde
 5. Adi
 6. BYO

  Super tare. Anul asta in august am vazut spectacolul si chiar ma intrebam daca sunt ceva romani.

  răspunde
 7. Mihaela

  Cand incepi sa difuzezi pe post interviurile?…Ma intereseaza PROTV international….ca online nu putem pentru ca nu avem timpii aceeasi asa ca bag pe reluare NTOUCH-tv-ul. Romani de succes sunt pretutindeni si cred ca ar trebui promovati mai des….pentru a se vedea ca mai sunt unii care si muncesc, ajuta si sufera cand vad ca sunt amestecati laolata cu cei care nu-si vad de treaba.

  răspunde
 8. Tamara

  Bravo celor care se descurca pe alte meleaguri!

  p.s.”dealtfel” asa se scrie?

  răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.