O fapta. Buna.

Pe scurt: are 4 ani, are leucemie, din cei 17o.ooo de euro s-au strans deja 14o.ooo euro, mai este nevoie de 3o.ooo euro.

Pe larg gasiti aici, daca vreti sa faceti o fapta buna e un loc bun pentru a incepe.\

Doamne ajuta!

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • shinny
  • 04.09.2008

  As fi apreciat mai mult initiativa asta a blogosferei daca macar o parte din cei care trambiteaza pe bloguri acest ”anunt umanitar” ar lua atitudine si altfel…de ce nu, chiar contribuind concret la strangerea sumei? Altfel, e ca si cand as sta o zi intreaga in fata magazinului Unirea si as striga din toti plamanii drama acestui copil. Multi afla vrand nevrand, putini se misca. Si cum pot trage eu un semnal de alarma incercand sa il ”induiosez” pe x in conditiile in care eu nu fac nimic concret pentru a ajuta acest copil? Sunt curioasa cati dintre cei care au preluat pe blog acest anunt stiu cati copii trec anual pragul sectiei de oncologie de la spitalul de copii Marie Curie din Bucuresti, cati dintre ei au donat ceva pentru acest copil. Nici unul dintre ei nu poate spune ca ii pasa pentru simplul fapt ca a preluat anuntul. 30.000 de euro este o suma mare daca si-o ”asuma” un singur om. Este insa o suma atat de nesemnificativa daca luam in calcul ca ar fi stransa de 3.000 de oameni care ar dona numai 10 euro.
  @ FuckYouTovarasi – de acord cu tine. In ultimii 20 de ani s-au schimbat multe…dar in rau as zice eu asa ca, permite-mi sa fiu sceptica gandidu-ma la urmatorii 20 de ani.

  răspunde-i
 • Cred cu tarie ca in afara de micul ajutor pe care il putem acorda unei persoane suferinde precum cea mentionata, a sosit timpul sa muncim mai mult si, totodata, sa-i punem la treaba pe bugetarii platiti din banii nostri pentru a avea grija de noi cat si pe cei ce se infrupta din bugetul de stat – incepand cu medicii din Botosani si terminand cu militienii din Craiova, incepand cu gunoierul din coltul strazii si sfarsind cu magnatii gunoaielor, de la cel ce manuieste picamerul pentru a mai face o gaura-n sosea si pana la rechinii asfaltarilor.

  Brucan, in ianuarie 1990, ne-a dat un ragaz de 20 de ani pentru a ne schimba, eu mai pun 20 – oare vom reusi ?

  răspunde-i
 • bogdan
  • 04.09.2008

  multumesc pentru sprijin!

  răspunde-i
 • […] Cabral. Etichete: blogmeaway, campanie, fapta […]

  răspunde-i
 • Marius Tudor
  • 03.09.2008

  Mersi frumos Cabral!

  răspunde-i
 • Loading...