Nu mă lăsa.

[PLAY]. Și citește, de ai un moment de respiro…

Încredere. Pe ea se clădește viața omului, oricare om ar fi el.

Cu cât ai mai multă încredere… cu atât ești mai puternic.

Încredere în tine, în ce știi, în ce poți face, în… cât de multe poți duce.

Încredere în familie și prieteni… cat te pot susține, câte pot face pentru tine, cât de mult te poți baza pe ei.

Dar… cu cât ai mai multă încredere poți aluneca pe panta cealaltă… în care nu mai vezi limite și limitări, nu mai ai opreliști, nu mai știi să te oprești… sau măcar să încetinești.

Pentru că faci greșeli dureros de mari atunci când exagerezi cu încrederea în tine și în ceilalți.

Dar nu ești centrul Universului. Așa că și tu ești dator cu încredere.

Ai tăi au nevoie să aibă încredere în tine, au nevoie să știe că se bazează pe tine, că îi susții, că poți face pentru ei ce au nevoie.

Așa că… încerc să nu te las cu fundu-n baltă. Încerc să-ți fiu alături cu gândul, vorba și fapta. Fac tot ce pot pentru a reuși asta.

Dar, te rog… nu mă lăsa nici tu.

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • 🙂 Si… pe ce te bazezi?

  răspunde-i
 • Lili
  • 14.06.2017

  Intr-adevar dupa ziua de ieri mi-am dat seama ca viata este despre cat de mult poți duce. Mi s-a intamplat o chestie tipic romaneasca, am fost păcălita de marea agentie de turism Christian Tour. Din februarie mi-am achizionat un pachet turistic la turci in Antalya prin directbooking.ro cu early booking, pentru 2 adulti si 2 copii, avion, transfer, cazare all inclusive, ca ieri cu doua zile inaintea calatoriei sa fiu anuntata pe mail ca ei au încetat colaborarea cu acel hotel si ca imi ofera ca alternativa un alt hotel care nu are nici o treaba cu ceea ce mi-am dorit eu de la aceasta vacanta. Asadar pe banii mei merg unde imi impun ei. Si ca sa-ti dai seama de situatie pe booking hotelul unde aveam platit este acum 3700euro in aceasta perioada, iar cel oferit de ei 700euro. Eu am dat pe vacanta atunci 1500euro. Nu pot intelege cum o rezervare achitata din februarie de fapt nu exista si ca nici nu ne pot oferi macar mai multe variante de hotel. In aceste momente imi dau seama cum poti fi călcat in picioare, pe banii tai, pe dreptul tau. Nu pot sa-mi dau seama cum imi pot face dreptate in aceasta situatie. Eu vreau sa merg in vacanta exact unde mi-am dorit prin semnarea unui contract clar si ferm. Cum imi pot privi eu in ochi acum copiii sa le spun ca am fost pacaliti si ca banii nostri au fost folositi dupa bunul plac al renumitei agentii de turism Christian Tour??? Zi faina!

  • Catalina
   • 14.06.2017

   OPC. ce scrie in contract?

  răspunde-i
 • andreeaw
  • 14.06.2017

  Superbă: îmi duce aminte de emisiunea de raggae pe care o ascultam la Fun Radio în anii 90.

  răspunde-i
 • AndreeaH
  • 14.06.2017

  Şi te unge pe suflet melodia… şi parcă undeva doare. Atâtea amintiri, “ce-ar fi fost dacă…” şi atât de puține fapte în direcția ce duce spre adâncul sufletului când nu trăim în prezent.

  Mulțumesc!
  Şi aici pe undeva voi fi mereu… şi nu numai eu.

  răspunde-i
 • Madalina
  • 13.06.2017

  Asta e la casa sufletului direct
  E greu
  Mie mi e frica maxima de încrederea în mine mai ales

  răspunde-i
 • Loading...