Neveresea 2018

Love & Hate cu Neversea.

O iau puțin invers…  o să ajung imediat și la ideea din titlu.

Cel mai tare răsărit de anul ăsta a fost la Neversea. Claptone cu soarele răsărindu-i în spate, într-un trance țopăit cu multe vocale, cu oameni zâmbind laaarg în jur, o gașcă de tembeli flaușați* ca mine și cu vreo două șprițuri la bord. Perfecțiune.

Dar îți zic sincer… după două zile de festival, m-a ucis scara aia! O știu bine de când mergeam în cantonamente la mare și ne punea tata s-o mâncăm pe pâine. Dar au trecut ceva ani… așa că după două nopți complete în minunăția dansului, numai gândul că trebuie s-o iau iar la deal pe treptele alea nenorocite îmi bloca gambele.

Acum… au trecut câteva luni. Mulți dintre cei care au fost au amintiri frumoase. Sunt, probabil, și unii mai puțin mulțumiți.

Dar cei mai tari mi se par ăia care nu că n-au fost… nu că n-au intrat nici măcar o seară… nici măcar n-au fost la mare anul trecut, dar comentează că ce de căcat e Neversea. Și că ce combinație au făcut ăia, că uite cum le dă primăria ditamai plaja și fac o grămadă de bani! Pe cârca poporului!

Nu-s avocatul producătorilor Neversea… dar îi cunosc pe cei câțiva din producție.

Nu știu câți bani au încasat, dar sper că anul trecut să-i fi sunat banca și să le fi spus că mai trebuie să-și deschidă niște conturi, că în alea vechi… nu mai e loc!

De bani nu știu… dar știu de muncă. Au băgat de-au rupt! I-am văzut transfigurați, transpirați, alergați, obosiți, tracasați, hăituiți. Zile și săptămâni la rând.

Le-au ieșit ochii din cap pentru a duce la capăt două festivaluri care vor rămâne în istorie. Și care, fiecare în parte, aduc mulți bani pentru toate părțile implicate, inclusiv pentru autoritățile locale.

Așa că lăsați, mo, heităreala. Mergeți măcar o seară acolo. Vă garantez că dacă aruncați un ochi în program și alegeți scena după gusturile voastre… o să folosiți lămâile alea să acriți niște cocktailuri, zâmbind larg.

Da, a ieșit after-movie-ul de la Neversea. A durat ceva să-l scoată. Dar e tare, taică! Și material mișto… și editare de zile mari! Arată Constanța mai tare decât Miami și Los Angeles la un loc! 🙂

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Johnny
  • 05.12.2018

  Sper sa nu renunte, sa faca festivalul multi ani inainte. Am fost anul acesta toate zilele si a fost super. Si merg si in 2019.

  răspunde-i
 • Loading...