Sari la conținut

Deși știu că sunt șanse ca deja să mă fi bodogănit pe tema asta, îți spun că vara asta am reușit să ajung la Neversea, la Tomorrowland și la Untold.

[pauză pentru alte bodogăneli. Sau înjurături de-a dreptul…]

Ei bine, cred că cele mai bune live-uri le-am făcut de la Tomorrowland, locul și – mai ales – ora te ajută să ai lumină naturală, pentru că belgienii fac party de zi.

De exemplu, live-ul ăsta cu Black Coffee, omul a făcut un show foarte tare, dublat și de sud-africanii lui care îl susțineau din public:

Ei bine, asta s-a putut datorită roamingului de la Vodafone. Care de curând a fost desemnată de Ookla (lider mondial în testarea performanței conexiunilor de internet și în diagnoza rețelei) ca fiind cea mai bună rețea mobilă pentru roaming în Europa.

Viteza medie de descarcare pentru clientii Vodafone Romania in roaming este cu cel putin 15,6% mai mare decat a oricarui alt operator de comunicatii mobile de pe piata romaneasca.

A meritat să las party-ul pentru live-urile astea?

Da, am cititori care s-au bucurat să fie acolo cu noi, așa că efortul a meritat. Mă rog… am țopăit cu telefonul în mână, că nu-s vreun maistru cameraman.

Când poți… dacă ajungi undeva mișto, fă un live. Cineva care nu a reușit să ajungă acolo se va bucura cu siguranță!

3 comentarii despre "Live de la Tomorrowland? Da, s-a putut. [P]"
  1. Ion

    Ce o sa rada nepotii de noi

    răspunde
  2. Petru Rares

    Asta da fita. Sa faci live la Tomorrowland :))

    răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.