Cabral @ Tomorrowland

Live de la Tomorrowland? Da, s-a putut. [P]

Deși știu că sunt șanse ca deja să mă fi bodogănit pe tema asta, îți spun că vara asta am reușit să ajung la Neversea, la Tomorrowland și la Untold.

[pauză pentru alte bodogăneli. Sau înjurături de-a dreptul…]

Ei bine, cred că cele mai bune live-uri le-am făcut de la Tomorrowland, locul și – mai ales – ora te ajută să ai lumină naturală, pentru că belgienii fac party de zi.

De exemplu, live-ul ăsta cu Black Coffee, omul a făcut un show foarte tare, dublat și de sud-africanii lui care îl susțineau din public:

Ei bine, asta s-a putut datorită roamingului de la Vodafone. Care de curând a fost desemnată de Ookla (lider mondial în testarea performanței conexiunilor de internet și în diagnoza rețelei) ca fiind cea mai bună rețea mobilă pentru roaming în Europa.

Viteza medie de descarcare pentru clientii Vodafone Romania in roaming este cu cel putin 15,6% mai mare decat a oricarui alt operator de comunicatii mobile de pe piata romaneasca.

A meritat să las party-ul pentru live-urile astea?

Da, am cititori care s-au bucurat să fie acolo cu noi, așa că efortul a meritat. Mă rog… am țopăit cu telefonul în mână, că nu-s vreun maistru cameraman.

Când poți… dacă ajungi undeva mișto, fă un live. Cineva care nu a reușit să ajungă acolo se va bucura cu siguranță!

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Petru Rares
  • 29.08.2018

  Asta da fita. Sa faci live la Tomorrowland :))

  răspunde-i
 • Ion
  • 18.08.2018

  Ce o sa rada nepotii de noi

  răspunde-i
 • Loading...