Jumătatea

Dă-i [play] și citește… de vrei.

Am crezut o viață că fiecare om are undeva jumătatea lui.

Am crezut atâția ani că undeva în lumea asta există perechea fiecăruia.

Dar de la o vreme încoace, pentru că am început să mă cunosc din ce în ce mai bine… îmi văd imperfecțiunile și nu mai sunt așa sigur că-ți pot fi jumătatea.

Jumătatea îți termină propozițiile, îți intuiește gândurile, îți dă spațiu când ai nevoie și te mângâie când îți dorești asta.

Jumătatea îți spune vorbele pe care le vrei auzite…

Jumătatea… îți face totul și nu-ți cere nimic.

Și eu nu pot face toate astea.

De la o vreme încoace, pentru că am început să mă cunosc din ce în ce mai bine… îmi văd imperfecțiunile și nu mai sunt așa sigur că-ți pot fi jumătatea.

E doar o alergătură inutilă către fericire sau încep să văd printre crăpături?

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • tigerlyly
  • 13.06.2015

  Niciodata nu am inteles de ce sintem asa de disperati sa ne gasim jumatatea – stai ca in graba de a scrie am uitat sa dau play ;)… Eu imi doresc sa gases un barbat care sa nu fie la fel ca mine, sa nu stie ce am sa sun iar eu sa stiu tot ce va face in orice situatie. Tot point-ul intr-o relatie perfecta gen “Mindrie si prejudecata” – ce ne dorim toate daca sinem serioase cu noi insine – este sa fim diferiti. Un barbat care va fi calm cind eu alerg ca o gisca fara cap, sau care va fi silly si nebun cind eu sint ofticata si suparata ca sa ma faca sa rid si sa zimbesc cu gura pina la urechi… ala e un barbat pe care il vreau. Daca dupa 20 de ani nu voi sti ce va zice sau face, dar voi avea incredere ca tot timpul va face sau zice ceva ce e bun pentru amindoi si care sa nu ma raneasca…relatia mea ideala 🙂

  răspunde-i
 • Monica
  • 13.06.2015

  Asta a fost o declaratie de dragoste facuta de mine,
  “Noi nu ne completam.
  Noi ne suprapunem.
  Perfect. “

  răspunde-i
 • MONICA
  • 13.06.2015

  Jumatatea exista si crede-ma! Exista tocmai datorita faptului ca ea te iubeste cu toate imperfectiunile pe care tu abia acum constientizezi ca le ai si pentru ca tu o adori pentru toate zapaceniile pe care le face. Jumatatea asta face! Te completeaza acolo unde tu ai nevoie. Pai ce spuneai tu mai sus de “jumatatea iti spune vorbele auzite, jumatatea iti face totul fara sa vrea nimic in schimb” este o prostie! Eu nu vreau ca jumatatea mea sa imi spuna ce vreau sa aud ci vreau sa fie persoana care imi spune adevarul! Cu blandete dar sa fie adevarul si eventual sa ma ajute sa indrept ce nu e bine! Si jumatatea trebuie sa dea totul dar eu sa fac la fel pentru ca o reltie este formata din doua jumatati si nu este nici drept nici bine si nici normal sa traga numai unul sa mearga totul bine. Doamne Cabral , iti dai seama ca daca am fi perfecti nici nu ar mai exista acea jumatate care sa se potriveasca perfect conceptiilor tale si defectelor tale ci toata lumea s-ar potrivi cu toata lumea? Sa stii ca iubirea adevarata este un dar de la Dumnezeu pentru ca multi cand dau de greu fug. Tocmai in asta consta o relatie frumoasa si o casnicie, sa rezistati impreuna in timp tuturor greutatilor luptand si dand totul, fiecare in parte! Desigur sunt importante cateva aspecte pe care daca le respecti, te ajuta enorm!:Sa nu va jigniti NICIODATA, sa nu mergeti suparati la somn ci sa discutati sincer si frumos probleme sa le rezolvati , sa aveti incredere unul in celalal, sa va respectati si sa nu exista inselaciuni si sa comunicati! Comunicarea este esentiala in orice fel de relatie si mai ales aici unde pana si cele mai intime lucruri ce se petrec intre doi indragostiti vor fi PERFECTE daca exista comunicare si intelegere! Asa ca te rog, nu mai spune prostii ca-ti umplu blogul cu pagini de comm-uri daca ma mai provoci ! 😛 seara buna 🙂

  răspunde-i
 • chitziman
  • 13.06.2015

  inutila ? in nici un caz…e un semn poate spre trezire si constientizare mai bine ce ai langa tine 😀

  răspunde-i
 • Loading...