Sari la conținut
16 comentarii despre "Fratia garajului."
 1. Taraboste
 2. Marian S

  Devine interesant dacă deschide doar o parte a porţii:

  NU PARC. DECÎT VECIN. :)

  răspunde
 3. albinuta veninoasa

  Apreciez ca lasa si vecinii sa parcheze. Decat „Nu parca, PANA !”

  răspunde
 4. Mariciu

  Presimt că în viitorul apropiat va modifica textul și va pune: „Decât” dacă suntem prieteni pe Facebook. :)

  răspunde
 5. Cris-Mary

  Macar ei lasa pe cineva sa parcheze :)

  răspunde
 6. alex

  pai hai sa ne cunoastem zic… :))

  răspunde
 7. Cristian

  vericule aicishea is neshte treburi, neshte chestii , gangsta man , insa daca te uiti cu atentie acolo sint trecute si niste numere deci e clar cui si de ce i se permite parcarea in zona ! ;)

  răspunde
 8. ioana

  :))) cel mai probabil au contracte nesemnate cu vecinii cu pricina,deci profit de pe urma lor dar makar vecinii cu care el sau ea se intelege omeneste pot parka.acuma sincer eu sa fiu in locul proprietarului nu as lasa pe nimeni sa parcheze in fata portii,asta in cazul in care se presupune ca am masina,si deci am nevoie de acest loc asigurat…..se mai gaseste si aici la mine cate unul care parcheaza in fata…si pe urma da-i si umbla si cauta proprietarul sa si-o duca de acolo.numai batai de cap….pai lasa ca e mai bine asa,nu?

  răspunde
 9. dabija

  Nu sunt sigur daca am inteles mesajul.Sa pot parca acolo trebuie sa fiu si vecin si cunoscut.Adica daca sunt nou pe strada aia si nu ma cunoaste nu am voie?Dar daca ma cunoaste dar nu sunt vecin cu el? Dar daca sunt vecin cu el ma cunoaste dar nu am masina? Sau am masina dar o parchez in fata curtii mele?Mesajul de pe poarta face referire la locul din fata portii(era mai simplu un: ‘VA ROG NU BLOCATI INTRAREA’) Sau vorbeste de locul din dreptul curtii lui de pe suprafata carosabila? Are un contract in acest sens cu administratia?Sau e in fata curtii lui deci ii apartine?Dat fiind faptul ca vine sezonul rece sunt curios cine trece pe acolo sa faca inca o poza sa vedem si noi daca omul a dat zapada de pe ‘propietate’ sau are decat drepturi nu si obligatii?

  răspunde
 10. splr

  SOC si GROAZA! Interlopul Ghita Petrescu zis si Ghita Portita, liderul Clanului garaj….

  răspunde
 11. Cristi

  Sper sa nu se supere ‘proprietarul’, insa o sa aplic si eu tactica..o sapun si o poza cu vecinu’, e mai mare el de fel si nu va mai indraznii nimeni sa parcheze :))

  răspunde
 12. Maria

  Eu am inteles alt mesaj….

  Daca parchezi si nu te cunoaste, va sta masina ta in fata portii lui si nu va putea iesi sarmanul din ograda… in schimb, daca îi esti vecin, va suna la usa ta si-ti va spune: „nene, poti sa feresti si tu masina, ca am nevoie sa ies si eu din ograda”…
  …nu??

  răspunde
 13. Perfu

  E bine ca , macar lasa vecinii cunoscuti sa parcheze

  răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.