Sari la conținut

LoveLife-workshop-de-fotografie-Edward-Aninaru-5-Iulie-34935Am povestit despre Edward Aninaru aici pe blog. În vara asta am făcut cu el un material la Trăiește-ți vara”, emisiunea estivală de pe Pro, am văzut cum aprecierea pentru Edi nu a întârziat să apară.

Ei bine, atunci când al nostru a venit în țară, când cu groaznicul accident, printre altele venise pentru un curs de fotografie făcut în colaborare cu F64. Cursul ăsta care începe în câteva zile. Se prea poate să ne vedem pe-acolo, dacă veniți.

Eu vă recomand să petreceți ceva timp cu Edi și cu aparatul foto lângă. O să vă placă omul, o să prețuiți artistul, veți învăța de la profesionist.

Apropos, F64 împlinește niște ani. 13. Mi-aduc foarte bine aminte cum stătea Marian, cel care a construit totul, în magazin – unul pe care nu-l mai știu decât fotografii bătrâni, probabil – și-mi zâmbea spunându-mi că la mine întotdeauna mai e loc de-o lumină.

La mulți ani, Marianule!

3 comentarii despre "Edward Aninaru și lecția de fotografie"
 1. Teodora

  :) Adica magazinu’ de langa pompieri, p-acolo pe un’ se varsa Lipscaniul in garla? :P si-s mai micuta ca tine

  • Cabral Ibacka

   Nope, nu acolo. :)
   Acolo fu, acu’ se mută lângă Junior (acum să te văd, micuțo!). :D

  • Teodora

   „în magazin – unul pe care nu-l mai știu decât fotografii bătrâni, probabil” :) amush, vazui ca s-a stramutat la loc mai larg, traiasca gogu’ earth si alti ca el :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.