Domnule educator, doamnă profesoară, am vrea să v-ajutăm premianții

Am crezut întotdeauna că cea mai bună cale de a-i ajuta pe copiii care vin din familii sărace sau de la case de copii este să-i încurajezi să învețe.

Așa că am făcut excursii și tabere, am organizat întâlniri și am donat cărți și caiete, haine și încălțări…

Pentru că de învață… pot munci. Se pot integra. Pot construi.

Așa că am susținut de fiecare dată prin Zâmbet și Suflet. Asociația copiii cu rezultate bune la școală (site-ul nu e ce trebuie, știu, de fiecare dată când ne propunem să ne apucăm de el apare un caz sau o situație și preferăm să ajutăm… decât să ne ocupăm de imagine și P.R.).

Acum vă cer ajutorul tuturor pentru a mai face treaba asta o dată.

Ideea este simplă: am vrea să ne scrie* educatori, profesori și diriginți care au în clasele de care se îngrijesc copii care provin din familii cu probleme financiare.

Copii care învață bine sau care ar avea potențial dar nu-și permit cărți și caiete, haine ori încălțări. Și să ne lase pe noi să cumpărăm măcar o parte dintre lucrurile de care au nevoie și de care s-ar bucura.

Nu contează orașul, sătucul sau cătunul în care stau sau învață, găsim noi un curier să le trimitem.

Voi, ceilalți, ne ajutați cu un SHARE? Să ajungem la cât mai mulți educatori, profesori și diriginți…

Mulțumim frumos!

* adresa de mail dedicată este [email protected]

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • […] Am spus că așteptăm să ne scrie educatori, profesori și diriginți care au în clasele de care se îngrijesc copii care provin din familii cu probleme financiare. […]

  răspunde-i
 • Marcela Rancov
  • 13.11.2017

  Bună ziua! Sunt educatoare în județul Timiș,super inițiativă,este fain că mai sunt oameni ca voi. Vă felicit!!! O zi faină în continuare!!! Mulțumesc!!!

  răspunde-i
 • Dobrinoiu Ecaterina Mihaela
  • 10.11.2017

  Buna dimineata! 🙂
  Am dori un pic de ajutor şi pentru copii de la o gradinita din Satul Viperesti – Buzau, daca se poate!
  Le lipsesc cu desavarsire materialele educative. Eu fac parte dintr-un grup de voluntari care de cateva luni bune de chinuim sa strangem tot ce se poate. Am reusit sa adunam cateva cutii cu jucarii si carticele, vreo 2 sacii cu haine, un calculator cu imprimanta, ba chiar am incercat sa vindem si bijuterii handmade pentru a putea cumpara materialele de care au nevoie, pur si simplu am cersit pe la anumite edituri carti cu povesti pentru acesti copii, dar am ramas la faza de promisiuni, doar o singura editura ne-a ajutat pana acum si ne-a donat 9 carti de povesti. Calculatorul si imprimanta si-l doresc pentru a putea descarca fise pentru lucrul cu copii sau sa le poata pune desene animate, dar nu dispun de internet. Copii provin din familii foarte foarte sarace, nu au ghiozdanele sa merga la gradinita, unii nu au haine sau incaltaminte. Educatoarea ne-a rugat sa le aducem si jucarii stricate, orice se poate. Cel mai mult le lipsesc creioane colorate, carioci, acuarele, top hartie…..multe!
  Noi am creat si o pagina pe internet SOS GRADINITA VIPERESTI, ne puteti urmari si acolo! https://www.facebook.com/pg/SOS-Gradinita-Viperesti-1974687802771545/about/

  V-am scris eu in numele doamnei educatoare, dansa nu cred ca dispune de internet. In cazul in care veti dori sa ii ajutati, va pot da numarul doamnei sa vorbiti dumneavoastra direct cu dansa.
  Multumesc!
  O zi frumoasa sa aveti! ❤

  răspunde-i
 • Angela Nicolai
  • 09.11.2017

  Buna Cabral! Sunt invatatoare. In jud Brăila.Ti-am scris un mail pe aceasta adresa, sper sa ajungă unde trebuie! Felicitări pt inițiativa!!!!

  răspunde-i
 • Alexandra Georgescu
  • 09.11.2017

  Super inițiativa! E minunat că mai există și oameni ca voi! Vă felicit!

  răspunde-i
 • Anca
  • 09.11.2017

  Multumesc 🙂

  răspunde-i
 • Anca
  • 09.11.2017

  Din pacate, adresa afisata pe pagina nu este buna. Nu exista. Am incercat de 3 ori sa transmit un e-mail catre ei pentru a le propune un parteneriat, dar mi s-au intors toate e-mail-urile cu mesajul ” adresa nu exista”

  • Cabral Ibacka
   • 09.11.2017

   Mai încearcă o dată, Anca.
   E adresă de mail nouă, probabil că mai tușește… 🙂

  răspunde-i
 • Loading...