Sari la conținut

Asta ce va fi s-o vedeti mai jos mi s-a parut fix ca in trafic…

El opreste masina pe banda 1 fara nici un semnal, noi franam in coasta lui si asteptam.
El deschide larg usa, scoate un picior pe care-l pune pe asfalt si se ridica din masina pastrand piciorul drept in masina… noi asteptam.
Se intoarce si incepe sa discute jovial cu un altul care statea pe trotuar… noi asteptam, fiind convinsi ca cel de pe trotuar se va urca in masina si va pleca.
Soferul cel destept se lungeste la vorba, incepe chiar sa rada si sa dea din maini, total relaxat… se aude claxonul de la masina noastra, bip scurt.
Asta de blocase banda 1 cu masina si mai tinea si usa cracanata durandu-l fix in pix de noi, prostii, se intoarce si zice arogant Prietene, claxonul e pentru altceva!

%&(^$)^#)%$(!^$%!)$^(#&#^%#%!!!

10 comentarii despre "Dauna totala."
 1. haolică

  :))))=))):))=)))))))
  CÂÂÂT DE TARE clipul

  răspunde
 2. Escu

  i s-a rupt filmul. nu era dauna totala..ca ar fi insemnat sa moara. a luat un reset asa…

  răspunde
 3. avl

  Partea trista este ca toata lumea iti explica cum trebuie sa fii tu superior si sa il ignori pe neanderthal, cica sa nu te cobori la nivelul lui. Lumea inca nu a inteles ca singurul mod in care poti sa-i schimbi distrusului conceptiile de viata si sa-l cizelez este sa-l faci sa sufere si sa nu uite ce se intampla cand e grobian.

  răspunde
 4. haolică

  e a 3-a oară când intru şi văd clipul ăsta. nu mai pot de râs. incredibil :))))))

  răspunde
 5. Andra

  Ce dobitoc !!!

  răspunde
 6. kid

  foarte tare filmuletu. Cat despre povestea ta, cam aceeasi situatie si aseara pe Decebal. Astfel de specimene…ce merita?

  răspunde
 7. alina

  ce oameni „fara intelepciune”!

  răspunde
 8. Speranta

  Doamne.. sincer, oameni buni, mi se pare oricum – groaznic, inuman, de-a dreptul tâmpit, terifiant, etc – dar amuzant sub nicio formă!
  Accept părerea voastră, sincer şi de aceea vă rog, explicaţi-mi şi mie ce e amuzant în faptul că doi adulţi se pălmuiesc într-un asemenea hal încât unul dintre ei face, poate, o comoţie sau chiar mai rău?!

  În cee ce priveşte filmarea… ferească sfântul!! Mai avem pretenţie, noi oamenii, că suntem rasă superioară! În comparaţie cu legumele, poate! În unele cazuri!

  răspunde
 9. Josef

  Linkul de youtube nu mai e de actualitate din pacate.

  răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.