Cum încă una dintre victimele #Colectiv face minuni ”de dincolo”

Probabil ați auzit de Asociația Gladiator, fondată de Szobi Cseh și susținută ulterior de Arpad Cseh, unul dintre fii lui.

Ei bine, e greu, e foarte greu să susții genul acesta de proiect, mai ales când banii nu vin decât dacă-i aduci tu, ori prin donații și bunăvoința altora.

Am vorbit cu Arpi și mi-a dat o veste care merită aplaudată: un grup de prieteni care s-au agitat și au strâns bani pentru Popescu Florin, unul dintre tinerii ce au pierit la #Colectiv, au decis să susțină acțiunile Asociației Gladiator din fondurile strânse pentru Florin.

De fapt, însuși Florin era unul dintre susținătorii Gladiatorilor, fiindu-le și prieten.

Porky îl alintau ei… și-așa a ajuns Porky să aibă grijă de copiii de la Gladiator chiar dacă nu mai este fizic lângă ei…

În caz că vrei să ajuți și tu:

“Programul Gladiator” este destinat instruirii, educării şi antrenării copiilor şi tinerilor cu vârste cuprinse între 9 şi 20 de ani, prin activităţi sportive şi recreative care au ca scop prevenirea şi combaterea delincvenţei juvenile.

Beneficiarii proiectului sunt copii fără posibilităţi materiale, cu probleme de integrare socială, copii din centre de plasament sau din familii dezorganizate. În program se regăsesc discipline sportive precum scrimă artistică, box, arte marţiale, dar şi elemente de cascadorie.

Ei au nevoie de echipamente sportive și repararea saltelelor și a celorlalte echipamente deja existente.

Îi găsești aici.

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Gabriel Gabitza
  • 16.12.2015

  6000 de ron au fost directionati catre Parintele Rafael Tanase care are in grija 350 de copii si.batrani (Valea Plopului)prin cumpararea a doua frigidere mari,o lada frigorifica,un aragaz,doua aspiratoare….iar restul de bani 10.000 de ron au fost directionati catre Arpad Cseh(Asociatia Gladiator)…prin cumpararea de aparatura pt copii cu dizabilitati, repararea unor trambuline…incaltaminte de sala..dulciuri sucuri…etc…RIP PORKY

  răspunde-i
 • Radu Tanasescu
  • 15.12.2015

  Un gest frumos. Toata lumea spune ca Romania este o tara plina de hoti si oameni rai, dar eu vad asa ceva foarte rar. Mult mai des citesc povesti de acest gen.

  răspunde-i
 • Ade
  • 15.12.2015

  Prietenii lui Florin s-au gândit că el o să aibe nevoie de bani nu numai în spital . Neavând familie recuperarea după externare cât și perioada de după i-ar fi fost extrem de grea . Așa că s-au mobilizat ca să strângă bani ca el să stea fără grija măcar o perioada . Ştiu de la fratele meu care face parte din grupul lui Florin de prieteni .Din păcate nu a mai apucat să se folosească de acei bani . Mă bucur să aud că banii au ajuns acolo unde Porky își petrecea timpul și își oferea susținerea. Chiar îl întrebasem pe fratele meu ce o să se întâmple cu ce au reușit să strângă. Dat fiind faptul că Florin a mai avut parte de o surpriză când era internat la terapie intensivă. I-a fost spartă casa. Mi-a spus să stau liniștită că o să ajungă unde trebuie . Știa el ce spune.

  răspunde-i
 • Loading...