Cum a fost Tomorrowland 2016

Nu știi ce înseamnă un festival de mărimea Tomorrowland până nu ajungi acolo.

Îți spun sincer, m-am dus cu sacul la pomul lăudat.

Și ce crezi? S-a umplut sacul ochi!

Tomorrowland 2016 (46 of 63)

Nu mă așteptam să fie într-atât de tare.

Nu m-așteptam să fie atmosfera aia.

Tomorrowland 2016 (20 of 63)

Nu m-așteptam să am peste 12 ore în care să alerg de la scenă la scenă, să aplaud Dj, să urlu ca lupu’ și să țopăi ca un copil tembel.

E vorba de mărimea festivalului. 16 setup-uri complete, 16 evenimente simultane, 16 locuri în care ți-ai fi dorit să fii în același timp.

Tomorrowland 2016 (25 of 63)

Am alergat de paliu o zi întreagă, de la 12:40 P.M. și până la 01:05 A.M. Am vrut să văd toate scenele, să ascult cât mai mulți DJ, să văd locurile.

Mi-a măsurat telefonul 29.000 de pași. Acum sunt în aeroport, ne pregătim să plecăm spre casă. Suntem efectiv leșinați. Dar zâmbim ca niște zăpăciți, mulțumiți pentru ce am pățit ieri.

E vorba de numărul de suflete care vine la party-ul ăsta enorm. peste 80.000 de oameni pe zi vin la Tomorrowland. Toți cu chef de petrecere.

Toți veniți cu un singur gând: palalila mondial! 🙂 Mai jos două poze cu prietenii mei (ne)imaginari, calul și unicornul!

Oameni veseli, bine dispuși, comunicativi și fără alte apăsări decât ce DJ bagă – unde, ce cocktail-uri s-au băgat la bar și cui să-i mai doneze niște free hugs.

A venit până și Hulk!

Tomorrowland 2016 (30 of 63)

Muzica? Sigur, trebuie să-ți placă muzica electronică. Dacă bifezi treaba asta atunci sunt șanse mari să fii la fel de răgușit ca mine acum.

Tomorrowland 2016 (47 of 63)

Am urlat cu toții ca niște apucați la drop-uri și pasaje melodice, la mixuri demente și la drujbe sălbatice năpustite către noi din munți de difuzoare.

Tomorrowland 2016 (32 of 63)

Foarte impresionant este locul. Incredibilă desfășurare de forțe, o butaforie care te transpune efectiv în altă lume în care dragoni uriași suflă foc și fum, zâne bune (unele chiar bune) suflă praf magic peste oameni, castele din turtă dulce adăpostesc povești și DJ faimoși, iar zeci de mii de cavaleri și prințese țopăie într-o nebunie generală cu mâinile în aer și zâmbete lipite de moace.

Tomorrowland 2016 (31 of 63)

O să mai pun niște poze, o să pun și niște filme dar vă spun sincer că nici vorbele și nici imaginile nu pot transmite energia incredibilă, starea explozivă și euforia date de Tomorrowland.

Doar ca și o constatare: sâmbătă am văzut o singură bătaie și un singur leșin. Bătaia s-a consumat repede, am intervenit împreună cu un alt băiat și i-am oprit, la fata care-a leșinat a venit în maxim 40 de secunde o echipă medicală. În rest… just love and party, maaan!

Legat de droguri: la Tomorrowland nu ai voie cu niciun fel de droguri. La intrarea în festival au organizat un coș de gunoi special unde poți arunca orice fel de chestii interzise ai, în anonimat, fără să ai niciun fel de probleme legale.

Dar… da, mirosea a malaciucă la fel de tare ca și la Amsterdam, n-am văzut jandarmi care să sară la control din tufișuri ca la Castelul Electric.

Încă nu știu dacă asta cu bacteria e pe bune sau c-au dat-o așa doar ca să nu intre nimeni în apă:

Tomorrowland 2016 (40 of 63)

M-am cam distrat la Tomorrowland, ideea / invitația #verdelamuzica a Lipton fost foarte bună.

Tomorrowland 2016 2 (1 of 1)

A foarte, foarte tare! 🙂

La anul… cine știe, poate reușim să prindem iar bilete și mergem să ne facem de cap. Dacă toate merg bine și până la anul lumea n-o ia razna de tot…

A, și-am făcut o chestie… am dus Electric Castle la Tomorrowland… brățara de Electric lângă cea de Tomorrowland, în fața scenei principale…

Tomorrowland 2016 (27 of 63)

Poze… am făcut. Dar am refuzat să iau DSLR-ul, am tras doar cu telefonul. Și nu multe, n-am vrut să stau atâtea ore făcând doar poze ci bucurându-mă de ce se întâmplă acolo…

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • […] și comparație, anul trecut am fost și la Tomorrowland. Superb. De nota zece. […]

  răspunde-i
 • […] asta a fost una foarte tare pentru mine. Tomorrowland, Electric Castle și Untold au fost trei festivaluri care au contribuit din plin la plusul general, […]

  răspunde-i
 • Adrian
  • 19.08.2016

  @Cabral m.nu știu dacă ai avut timp sa verifici însă nu observ nicio schimbare la site (problema zoom’ului pe iPad Air1) Momentan folosesc reader’ul din safari însă comentariile nu apar in acel mod tu știi asta. Weekend plăcut

  răspunde-i
 • Robert
  • 07.08.2016

  Cum e Untold comparat cu Tomorrowland ?

  răspunde-i
 • Denes Andrei
  • 05.08.2016

  De 3 ani incerc sa ajung la Tomorowland, si anul asta fara succes, imi venea sa plang de nervi cand am vazut ca e sold out dupa o jumatate de ora. Incarcam si anul viitor odata si odata tot voi ajunge si eu acolo.
  Superbe poze Cabral 😀

  răspunde-i
 • Daniela Pripasu
  • 02.08.2016

  La Untold nu vi? Ca ar fi super sa ne intalnim pe acolo 🙂

  răspunde-i
 • Adrian
  • 02.08.2016

  Cabral acum nu pot face zoom deloc (am făcut recent update la iOS 9.3.3 si folosesc un addbloc”freedom” ). Am încercat request desktop site si tot nu vrea …când ai timp sa verifici te rog

  răspunde-i
 • Mada
  • 01.08.2016

  Nu ma asteptam sa asculti asa muzica buna, ma asteptam sa fii comercial..imi place ca ai fost si la Electric..sper ca si Untold, nu ? Te pup din Cluj. Faine review-uri

  răspunde-i
 • Dan
  • 30.07.2016

  Cum ai rezolvat cu cazarea? Cort sau hotel?
  Eu zic ca Untold-ul de anul trecut s-a apropiat ca feeling si muzica. Merita sa il incerci…

  • Cabral Ibacka
   • 01.08.2016

   Cazare la hotel, la Cuca Măcăii, lângă aeroport.
   Dar a fost OK așa, până la urmă contează că ajungi acolo, nu că faci o oră până la fectival…

   Să vedem Untold-ul de anul ăsta. Sper să fie tare. 🙂

  răspunde-i
 • Adrian
  • 28.07.2016

  Cu plăcere ..pozele se văd bine singurul lucru de verificat este ce am specificat anterior. Cele bune

  răspunde-i
 • Loading...