Copolovici. De foame.

Copolovici e prietenul care are o relatie speciala cu bucataria. Dar cand zic speciala… e nenorocire! Si face pranzul din caserola sa fie mult mai gustos decat ar trebui.

Cand il vad pe omul asta nu mai pot sa-l vad ca pe un prieten… il vad ca pe o portie mare de pui cu rosii uscate la soare. Sau de frigarui cu ananas, ca in filmul de mai jos…

Disclaimer: apropos, daca esti pe genul fomica, sau daca esti pofticioasa, sau daca Vasilica-Tenia bate cu cheia in teava ca sa te convinga sa arunci ceva in stomacel… nu privi filmul!

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
  • Catalin Zălog
    publicitate

    Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

  • copolovici
    • 02.03.2011

    Hello everyone!
    N-ar avea rost să răspund fiecăruia în parte pentru că ar suna a polemică sau, mai rău, a încercare de a mă disculpa. Şi zău că nu e cazul…

    Bucătăria de la Kopel’s nu e nici muradă, nici mizerabilă 🙂 Altfel, probabil că mulţi dintre clienţii mei s-ar fi îmbolnăvit deja de cine ştie ce maladii, iar autorităţile (care mă vizitează frecvent) ar fi avut motive să-mi dea amenzi sau să-mi închidă restaurantul. Nu e cazul. Ceea ce e posibil să fi părut unora “murdar şi mizerabil” poate fi diferenţa majoră dintre o bucătărie de casă şi una de restaurant. Zău că în cea din urmă primează aspectul practic şi nu plăcerea ochiului. O bucătărie de restaurant este o bucătărie “muncită”, în care totul îmbătrâneşte mult mai rapid decât în bucătăria de acasă. Şi asta chiar făcând curăţenie zilnic, de vreo trei ori 🙂

    Mai departe: uneori nu port şorţ, dar asta e posibil să-mi afecteze mie garderoba 🙂 Clipurile de pe site au caracter pur demonstrativ, mâncarea de la Kopel’s e pregătită de bucătari profesionişti cu echipament special de lucru şi analizele la zi. Nu cred că aţi văzut nicio mânecă prin sos, dar ştiu sigur că mulţi dintre voi uitaţi să vă puneţi şorţul atunci când intraţi la voi în bucătărie. E firesc să gust din mâncare şi să vorbesc cu gura plină în clipurile mele. Pentru că aşa vreau eu 🙂 Nu fac asta la dineuri sofisticate sau în prezenţa unor musafiri prea simandicoşi. În rest, zău că vorbesc cu gura plină de câte ori am eu chef.

    Tocătorul de lemn este interzis de multă vreme în alimentaţia publică, îmi place şi mie foarte mult, dar nu am voie să folosesc decât funduri de plastic. În cele de lemn rămân bacterii ce pot afecta alimentele. Cele de plastic sunt impuse de legile în vigoare. În majoritatea statelor lumii. Şi dacă am tăiat lipia direct pe masă, am făcut-o pe o masă de inox curată şi pentru că, dacă o puneam pe acel tocător, aş fi umezit-o de la ingredientele care trecuseră deja pe-acolo. Da, un al doilea tocător ar fi fost nimerit la cadru, dar am uitat să-l pun la timp. De ce? Pentru că misiunea clipurilor de pe “Prânzul…” e să-i facă şi pe alţii să intre în bucătărie, nu să vă arate cât sunt eu de bun. Asta ştiu deja de ceva vreme 🙂 Poftă mare!

    răspunde-i
  • alexandru
    • 15.02.2011

    Mama ce de mai inspectori de la sanepid pe aici…n-ati mancat niciodata o bomboana cazuta pe jos?:))) ultima si cea mai buna?:)))
    Singurul lucru demn de mentionat dupa parerea mea e ca nu foloseste un gratar adevarat(ce foloseste el e gratar de mana,o porcarie, pt ca tot ce se scurge din frigaruie nu are unde sa se duca si apare arsura aia pe carne si gustul ala “minunat” de amar)

    răspunde-i
  • Ildiko
    • 11.02.2011

    puiul nu ingrasa!

    răspunde-i
  • Andra
    • 11.02.2011

    Prefer sa nu ma uit,acum te urasc,sunt la dieta ce naiba :(.

    răspunde-i
  • basic instinct
    • 10.02.2011

    io o sa-l critic 🙂
    in bucatarie fara sortz!.. manecile de la puloverul ala erau nesuflecate!! dupa criteriile mele, tipul e inca departe de adevar. adika stie doar teorie. ciupercile alea cred ca aveau gust de otel la cat de putin au stat pe gratar. carnea cand e prinsa de gratar nu e inca gata.
    fund de plastic in bucatarie…vrem lemn. se aude?
    sa mai zic? :)))
    la el acasa poate sa manance cum ii pare, insa macar sa nu invete aiurea si pe altii. IGIENA ESTE FUNDAMENTALA IN BUCATARIE. vreau sa vad maini spalate inainte de a bucatarisi, vreau sa vad sort si haine lejere nu pulovere cu manecile prin sosuri.
    p.s. altfel explicatiile ok, gestica misto, ok ca gusta din mancare.

    • Sorin
      • 11.02.2011

      Analize nu vrei?

    răspunde-i
  • Lara
    • 10.02.2011

    Vreau sa gust si eu. Pare foarte bun

    răspunde-i
  • zooropa
    • 10.02.2011

    este superb momentul cand taie lipia direct pe masa … Pofta Buna!

    răspunde-i
  • Ra
    • 10.02.2011

    Mi se pare ca nu l-a invatat nimeni ca nu se vorbeste cu gura plina. Cel putin urat este, da.. nu ma mai mira nimic.

    răspunde-i
  • Irina
    • 10.02.2011

    Il urmaresc de mult pe copolivici…si e genial…:D felicitari 🙂

    răspunde-i
  • Radu
    • 10.02.2011

    Pofta buna…

    Totusi nu inteleg de ce bucataria trebuie sa fie murdara si mizerabila…

    • CountAdy
      • 10.02.2011

      Aragazu` e invelit cu staniol, in rest nu vad nimic “mizerabil”. Si cred ca e bucataria restaurantului care e al lui.

      Ra : Eu cred ca intentionat a vorbit cu gura plina,ca sa-i dea culoarea videoului.

      Mult va mai place sa sariti la gatu` omului.

    răspunde-i
  • Loading...