Conectati – la trecut si in prezent – cu tehnologia.

Daca te duci astazi intre ora 13:45 si 15:24 la un magazin Germanos primesti o reducere de… calmeaza-te, fac misto.

Postul este publicat in categoria pentru copii dar nu vreau sa scriu altceva decat o urare de la multi ani. Da’, face Germanos 15 ani de viata.

Si treaba asta ma deprima rau… nu din cauza lui ci din a mea. Acum 15 ani aveam la 2 minute de biroul Omniasig in care lucram (la Union) un magazin Germanos. Si pentru ca aveam un aer conditionat a carui telecomanda mergea cu niste acumulatori tare ciudati, pe care-i mai si manca pe paine, eram la Germanos la fiecare 2-3 saptamani. Iar cand mi-am vandut primul telefon, un Nokia 440 (NMTS) m-am dus la acelasi magazin, sa-mi transfere agenda pe mobilul nou, ca-n alta parte nu puteai sa faci asta. Si-apoi mi-aduc aminte ca ma miram cand ma primeau oamenii de-acolo in picioare si-mi strangeau mana, nu stateau in spatele unei tejghele.

Asa ca am vazut magazinul respectiv crescand, dezvoltandu-se, marindu-si portofoliul… pentru ca dupa ceva timp sa observ brandul din ce in ce mai des pe strada si-apoi sa vad pe tv Plimbare? La Germanos!

Au trecut 15 ani. In capul meu nu ma vad vreun tinerel, da’ nici tatal lui Matusalem nu m-as recomanda. Totusi, sa-mi aduc aminte de treburi care s-au intamplat acum multa vreme ca si cand ar fi de-acum 3-4 ani, si-apoi sa realizez ca au trecut 15… nu e prea comod.

Ei bine, intre timp Germanos a ajuns la peste 220 de magazine, eu la doar 120 de kile. Intre timp le-au trecut pragul 17 milioane de clienti, eu am facut doar cu putin peste 1 milion de kilometri la volan. Si in timp ce eu inca ma lupt, Germanos a ajuns un mare succes. Si toate astea s-au intamplat in acesti 15 ani.

Asa ca… la multi ani!

Pe aceeași temă

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • […] Bargau, Denisa Bargau, Alex Mihaileanu, Simona Tache, Radu Bazavan, Cetin Ametcea, George Buhnici, Cabral Ibacka, refresh.ro si […]

  răspunde-i
 • Bbcversus
  • 28.11.2011

  La multi ani lui Germanos si la mai mare!! Singurul pacat este ca s-au legat la cap cu Cosmote, parca imi placeau mai mult liberi…

  • Cabral Ibacka
   • 28.11.2011

   Nu stiu cum e cu Cosmote… dar stiu ca oamenii si-au facut si isi fac treaba foarte bine.

  răspunde-i
 • Loading...