CONCURS: Cea mai tare poza de vacanta!

Gata, tocmai ce spuneam in postul precedent ca se cam termina vacantele si ca ne intoarcem toti pe la munci.

Daca tot am fost prin vacante… presupun ca ati facut si ceva poze.

Ei bine, sunt curios cui i-a iesit a mai buna poza!

Asadar… se face concurs! Si-l facem cum am facut si pana acum pe cabral.ro, din pozele primite aleg 10 finaliste (daca sunt mai multe poze misto aleg 15) si cititorii voteaza castigatorul.

Nu ne legam de o tema anume a vacantei – rasarit, apus, mare sau munte – trebuie sa fie o poza buna. Poza pe care o trimiteti prin mail la concurs[at]cabral[punct]ro.

Se poate trimite o singura poza pentru fiecare concurent. Data limita pentru trimiterea pozei este 15 septembrie.

O sa va rog sa evitam descalificarile datorate copierii pozelor de prin alte locuri/site-uri, trimiteti numai pozele facute de voi sau de prietenii vostri. Daca poza a fost deja publicata pe blogul personal, pe Facebook sau pe google+ (sau alta retea de socializare) nu-i bai. Daca insa are altcineva copyright-ul, cel care a inscris poza in concurs este responsabil legal, va spun asta din start.

Acestea fiind spuse… sa-i dam drumul la concurs!

Ete-ciuci! Am uitat sa va spun despre premiu: Un sistem de navigatie cu harti complete ale Romaniei si Europei. De la mine. Acest concurs este facut de mine, fara vreun sponsor. Nu este parte a unei campanii de PR sau marketing a cuiva, este un concurs pe cabral.ro ale carui costuri sunt sustinute exclusiv de mine.

L.E. Pentru moment sunt ceva probleme cu contul respectiv de mail. Cand le dam de cap va anunt. Estimez ca astazi, ceva mai tarziu, se va rezolva problema, nu-i nimic grav. S-a rezolvat, puteti trimite linistiti!

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...