Sari la conținut

Bun. In pagina concursului Cea mai tare poza de vacanta! puteti vedea toate pozele inscrise in concurs pana acum. Sunt… cel putin superbe, daca-mi dati voie sa folosesc licenta asta poetica.

Mai jos pun alte trei poze inscrise in concurs, random.

  

.

.

.

.

Mai poti trimite poze pentru concurs pana pe 15 septembrie 2011. Alte info gasesti pe pagina concursului. Bafta si felicitari celor inscrisi pana acum!

10 comentarii despre "Inca 3 poze din concursul Cea mai tare poza de vacanta!"
 1. monica

  Daca nu vad fotografia mea pe pagina de concurs inseamna ca nu ti-a placut sau ca trebuie sa mai astept? :)

  răspunde
 2. cris

  Originala ideea din poza 2 si frumos peisaj in poza a 3-a. Pe prima, din pacate, nu prea o inteleg. As fi preferat sa o admiram pe domnisoara cu un cocktail in mana pe o plaja superba, nu doar sanii acesteia (chiar daca sunt foarte ok :) ). Macar aici sa scapam de perechi de sani in prim-plan.

  răspunde
 3. alexx

  Salut cabral, am trimis si eu si sotia mea si fratele meu cate o poza.Nu apare nici una.Ce nu este in ordine cu ele sau de ce nu le-ai primit? Chiar tinem mult la pozele acelea si cel putin eu este una din putinele poze preferate de mine, ma mandresc cu ea.Da concursul din 2009 cu rasaritul am iesit pe locul 2, as vrea mult sa particip si la asta.Ce trebuie sa fac? la [email protected] am trimis deja de 2 ori .

  răspunde
 4. alexx

  vorbesc ca nu apar in pagina de concurs, nu neaparat printre cele selectate.Pozele au fost trimise la inceput, prima sau a doua zi , si apoi reluate inca odata acum 2 zile. Ma gandeasc ca ar fi trebuit sa apara :)

  răspunde
 5. Ionut

  eu nu particip dar cred ca ar trebui sa premiezi fotografiile cat mai putin prelucrate in photoshop.

  răspunde
 6. Mihai

  a 3-a e cumva din Nurnberg?

  răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.