Codul Eleganței și ”Air de ghenă fragrance”

GA Code ICeAm vorbit despre Codul Eleganței acum câteva zile, am văzut că părerile voastre se strâng într-un buchet frumos de gesturi elegante pe care le încurajez cât de mult pot.

Vorbind despre mine, tolerant – dar cu limită – cum m-a făcut mama mea, cred că sunt multe lucruri prin care poți ieși în evidență ca fiind un om educat și elegant.

În contrapartidă… cred că sunt și mai multe lucruri prin care poți ieși în evidență ca bădăran, toporist și… Bulă.

În primul rând al bădărăniei stă mândru vorbitul tare. Sunt foarte mișto ăia care ajung într-un loc public și încep să ragă de-i poți auzi și din budă. Mai rău e dacă-i prinzi și bine-dispuși și se pun pe râs. Taică, rag de zici că-i înjunghii cu strecurătoarea!

În al doilea rând al bădărăniei este îmbrâncitul. Nu înțeleg oamenii care îmbrâncesc. Mi se pare de un toporism primar să folosești mâna în locul cuvintelor. Ai gură, roagă-l pe om să se dea la o parte, spune-i ce vrei, nu te apuca să smucești ca vita.

În al treilea rând al bădărăniei stă ”Air de ghenă fragrance!”. Adică împuțeala, frățică! E oribil când într-un spațiu intră un trup care duhnește a mort/a ceapă / a acru / a ghenă. Sunt momente încinse când orice corp începe s-o ia razna, olfactiv vorbind. Dar trăim în 2014, oprești într-o benzinărie și dai cu niște apă la subțiuță, nu te plimbi cu sconcsul la subraț până-i vezi pe toți ăia din jurul tău leșinați.

Nu mai insist acum, ideea este că vă încurajez să completați prin comentarii cu idei care să completeze Codul Eleganței, nu uitați că cele mai bune 3 răspunsuri sunt premiate cu câte un parfum Armani Code Ice (am primit și eu unul, a intrat deja în top 3 personal, îmi place mult și culeg și complimente datorită lui).

Spor! 🙂

l.e. am închis comentariile la postul ăsta ca să nu ne trezim că se împrăștie propunerile. Comentăm la postul inițial pe tema Codului Eleganței – #UnforgettableCodes . 😉

Pe aceeași temă

Comentariile au fost închise