E simplu să fii mai milionar decât milionarii adevărați…

GA Code ICeȘtiu că sună ciudat dar… poți să fii mai milionar decât un miliardar și dacă ai în buzunar mai puțin de 0,1% din banii pe care-i are el în buzunar.

Cum? Lăsându-l pe el să fie un bădăran bogat* în timp ce tu ești un băiat elegant.

Sunt un băiat simplu, născut și crescut în Berceni. Pe bani nu puteam fi nici simpatic, nici cuceritor, că n-aveam mai mult decât s-o scot la un cico. Nici gând de vacanțe exotice, cadouri scumpe sau petreceri opulente.

Chiar și-acum, sunt cu soția mea de 7 ani dar la ce e pe piață  nu pot să spun că dacă mă încordez aș putea s-o cuceresc cu mai mult decât sunt eu, nu cu ce am eu. Pentru că oricând pe piață vor fi unii cu mult mai mulți bani decât tine.

Și-atunci valoarea ta trebuie să vină din altceva. Din cum te comporți, din lucrurile pe care le știi, din cum vorbești și cum gândești.

Și pentru că femeile din viața noastră trăiesc acum în lumea în care bărbații se scobesc în nas și-apoi își mângâie gagicile pe fund, cu ceva eleganță te transformi în lord.

Să nu se înțeleagă greșit, nu mă erijez în campionul eleganței, prin postul ăsta nu mă autoelogiez pe mine desconsiderându-i pe alții. Vorbesc despre noi, în general.

Noi, care am uitat în 2014 de regula care spune că în localurile publice intră mai întâi bărbatul și dintr-o ignoranță care se vrea eleganță o îmbrâncim înainte pe ea pe ușa restaurantului.

Noi, bărbații care atunci când facem cunoștință cu un cuplu nou întindem întâi mâna celuilalt bărbat și-abia apoi doamnei.

Noi, cei care atunci când vedem un cunoscut mâncând ne ducem să-l salutăm cu mâna întinsă, negândindu-ne că omul nu se deranjează de la masă.

Noi, simpaticii care ne considerăm mișto pentru că ne spălăm pe mâini înainte de a merge la budă, dar niciodată după.

Noi, aceiași care după ce ne căutăm pentru 29 de secunde un tarzan prin nara stângă intindem aceeași mână pentru a saluta pe cineva, pentru a-i strânge mâna. Și a-i o face lipicioasă, da…

Noi cred că ar trebui să ne mai și oprim din cavalcada asta și, chiar dacă au apus vremurile în care oamenii foloseau cinci rânduri de tacâmuri la o masă, să încercăm să mai recuperăm din eleganța pe care oamenii o aveau odată. E treaba aia cu  How to be unforgettable

Pentru că eleganța face diferența dintre bădărani neplăcuți și oamenii frumoși. Nu prețul cârpelor pe care le purtăm. Nu scumpetea de ceas de la mână și nici spectaculoasa mașină parcată afară. Astea, zornzoanele, cuceresc și ele, dar astea cuceresc găinile care se uită la ce e sclipicios.

Femeile care merită se uită la bărbatul de lângă ele, nu la portofelul lui…

Parfumerie Douglas   Home » Armani Code Ice avanpremiereAșa că întreb: cărui gest frumos îi duci lipsa? Ce gest elegant a ajuns să lipsească? Ce anume ar trebui să conțină neapărat Codul Eleganței lui 2014?

Și pentru că mie nu-mi place să întreb așa, în gol, îți spun că voi premia cele mai frumoase și mai generoase răspunsuri cu câte un Armani Code Ice. E cel mai nou parfum Armani, un parfum ce transmite eleganță, dinamism și putere, având note de vârf  menta, lămâia și ghimbirul, note de mijloc mușcata și lavanda iar ca bază note lemnoase.

Pentru mine Codul Eleganței ar trebui să conțină neapărat cele pe care le-am și pomenit mai sus… pentru tine cum e?

___________________________

* nu toți milionarii sunt bădărani. Și nici toți bădăranii nu sunt milionari. Dar găsești mulți.

Pe aceeași temă

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...