Circuitul făcut de Titi Aur la Crevedia depășește cu mult așteptările

Când vine vorba despre Defensive Driving îi știu cam pe toți jucătorii din piața noastră. Sunt câțiva, mare parte dintre ei chiar buni, dedicați și interesați să facă treabă.

Am fost la școală la cei de la Napoca Rally, băieți profesioniști și de la care ai ce învăța, i-am trecut pragul și școlii lui Titi Aur și mi-au plăcut și modalitatea de predare și utilajele de demo pe care le avea.

Dar acum Titi pare că face un pas mare. Omul construiește un adevărat circuit dedicat conducerii defensive

Suprafețe lente și suprafețe de viteză, zonă de drift involuntar cu mai multe tipuri de suprafețe de rulare și zonă de frânare de urgență cu mai multe tipuri de covor asfaltic (trei tipuri de asfalt, beton nefinisat, beton elicopterizat și piatră cubică), instalații hidraulice care aruncă mașina în derapaj, zone de acvaplanare cu înălțimi diferite a peliculei de apă (1, 2, 3 și mai mulți cm).

Mai mult de-atât, există și zonă de macadam, sunt și două săritoare măricele, se construiește și ditamai podul (la cum arată acum cred că întregul complex poate fi folosit lejer și ca spațiu de concurs pentru mai multe discipline de motorsport), am înțeles că e în plan și zonă de troliere pentru amatorii de off-road auto.

Eu am învățat drumul, o să merg din când în când să văd cum se mișcă lucrările… după cum arată acum, locul va deveni cu siguranță un POI major. 😉

Și câteva poze, să fie clar cât e de mare deranjul…

Comentarii

Lasă un comentariu la acest articol...
 • Catalin Zălog
  publicitate

  Colaborez cu cabral de prin 2014. Îmi place pentru că apreciază serviciile mele.

 • Abia astept sa il incercam 😀 :D. Sunt curioasa de tarife, de desen etc.

  răspunde-i
 • Frumoasa idee. Asteptam de ceva timp sa apara si in zona astfel de loc. Insa nu pare finalizat, nu e asa?

  răspunde-i
 • Alin
  • 27.04.2015

  Cam cat e un curs din asta de defense driving si cat, cum si cand se tine?
  Ma refer la cele existente deja in jurul Bucurestiului, ca banuiesc ca asta,, cand o fi gata o sa faca o ditamai gaura in buget…

  răspunde-i
 • Adrian
  • 27.04.2015

  Foarte bine ca face ceva, nu sunt de acord cu modul in care se face, cand esti in gasca lui Borbely si a unor partide puternice evident ca ai bani, chiar daca nu vin de la stat, dar sponsorii sunt majoritatea firmele premierului si firme cu legaturi cu statul. Daca ai bani evident ca faci, si bravo lui ca face ceva nu ii haleste aiurea ca altii!

  răspunde-i
 • Cristian
  • 27.04.2015

  Placut, tinut minte, trec pe acolo cu prima ocazie. 🙂

  răspunde-i
 • Loading...