CEL MAI MISTO TIP DIN ROMANIA. THE WINNER!

ESTE MARIUS TUDOR!

Da Doamnelor si Domnilor, Shobo-man a castigat concursul de SEO SPAM, este primul in cautarile google.ro! Concursul s-a incheiat, asa cum spuneam in regulament, la 18:14 pe 15 iulie 2008 (adicatelea acum un minut).

Avand in vedere eforturile depuse de toti, si aici enumeram si trick-urile de SEO, si domeniile .com, si adresele de la blogspot si wordpress, si toate link-urile incrucisate, si bannerele, faptul ca Marius a reusit ii sporeste aura si gloria.

In primul rand ma bucur ca v-ati prins in joc, va multumesc pentru faptul ca ati facut-o si sper ca la urmatorul concurs (cum imi vine ideea va anunt) sa luptati la fel de feroc (si nu feroce).

In acelasi timp ma bucur si pentru Bobby, fostul purtator al acestui titlu, caci a scapat de aceasta imensa greutate de pe umeri, acum este liber de sarcini sa zburde nestingherit.

Revenind si finalizand… echipamentul de vara complet REEBOK merge la Shobo – aka – Marius Tudor!

Ca sa ne fie clar, echipament complet inseamna T-shirt, short, socks si snickersi. Inmanarea premiului se va face la inceputul saptamanii viitoare, in cadrul unui eveniment restrans.

Va multumesc!

 

A, sa nu uit… vedeti soacre cu cobea in brate ca s-a putut ca in numai o luna sa fie detronat Bobby? Cu toate ca micul Sherlock din mine are o spranceana ridicata… trebuie recunoscuta reusita.

Comentariile sunt ascunse momentan

Dar tu poți adăuga oricând comentariul tău pentru concurs.

Lasă un comentariu la acest articol...